tulburari sexuale in urma unei depresii
salutari! am si eu o problema: am 23 ani si am suferit o depresie, fiind diagnosticat cu tulburare obsesiv compulsiva. sunt in tratament cu multe antidepresive(zoloft, anafranil, olanzapina), ma simt bine in urma tratamentului numai ca am probleme in viata de cuplu:nu pot ejacula iar erectia este slaba. mentionez ca inainte aveam o viata sexuala activa fara probleme. Intrebarea mea este: aceste tulburari sexuale vor disparea dupa tratament sau vor persista si dupa ce voi termina cu tratamentul? ma ingrijoreaza! multumesc!
4 comentarii
Nici o grija cu aceste manifestari mai putin placute, ele vor dispare dupa tratament si chiar si in timpul tratamentului se vor ameliora, deci fa in continuare tratamentul si va fi mai bine in timp.
buan si eu am o problema mi sa spus ca am spasmofilie dar de fiecare data cand ma culc cu prietenul meu iin timpul orgasmului ma ia niste intepaturi al inima si incepe sa imi bata si nu ami pot respira pot sa patesc ceva ???? mi- e frica sa ma mai culc cu el de frica sa nu fac ceva...ajutati-ma va multumesc
@brun3tyka: reduceti stress-ul, poate un preludiu mai lung si o relaxare corepsunzatoare va ameliora situatia.
nu stiuce sa cred...este nevoie de un control la medic.la inima mi-am facut de trei ori si mi sa spus ca nu am nimci al nimia...tocmai deata mi-e frica sa nu fac ceva cand vad cum ma inteapa
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5obsesii, vocii si citirea gandurilor
- 2depresia endogena
- 13Nu ma simt bine
- 3tulburarea obsesiva
- 4cum sa renunt la efectin si serlift? ma simt foarte bine!
- 4depresie anxioasa?
- 13As vrea si eu un sfat...
- 5boala digestiva sau reactii adverse de la antidepresive?
- 5065- Htp cat de eficient este pt tratarea depresiei?
- 24rivotril 2 mg pt somn??
- 9In ultimele luni trec printr-o perioada foarte grea, sper sa nu cad in vreo depresie
- 6mama mea e depresiva de 34 ani si acum nu mai vrea sa traiasca
- 7Am impresia ca nu mai am nici o scapare
- 3depresie majora mi s-a dat serlift si orfiril...
- 17Anxietate depresie numai vad iesire :(
- 1Cum diminuam anxietatea din TOC?
- 2OCD/TOC
- 1Schizofrenie sau depresie severa?
- 3Tulburare obsesiv compulsiva
- 4Va org sa ma ajutati. Fiica mea in varsta de 19 ani sufera de depresie severa.
Mai multe informații despre: Tulburarea obsesiv-compulsiva Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: