o mica problema: sunt insarcinata?
vreau sa va povestesc..am 17 ani si eram cu prietenul in dush pentru prima ora... si el s-a masturbat.si a ejaculat...nu pe mn...si dupa aia sa spalat pe maini si a continuat sa mi bage mana la "pasarica"...si eram dati cu balsam pe noi..si ma ustura pe mine..da..ce ma ingrijoreaza..este oare..sa nu fi avut pe mana spermatozoizi si cand mia bagat mana...sa fi intrat :|:|...am inima la gura..
3 comentarii
Daca s-a spalat pe maini atunci nu exista sansa sa fi ramas ceva pe mana lui!Oricum fiti atenti pe viitor, ca sexul nu este o joaca!!Protejati-va!!
da sa zicem k avea pe mana un pic...da mia pus mana la exterior..sunt sanse ceva? cum ar trb sa fie k sa raman gravida...k sa stiu...si eu..nu numai din auzite...da mana cand mia puso..sa va zic k nu sia bagat degetul..doar ma frecat..
nuse va intampla nimic din punctul asta de vedere, dar aveti grija data viitoare ca nu se stie daca se va multumi doar cu atat, urmarile acestui joc sunt mult mai periculoase decat par...ai grija de tine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 17exista o varsta optima pentru inceperea vietii sexuale?
- 3incurajari va rog... vreau sa-mi incep viata sexuala
- 3Masturbare - Orgasm?
- 3sex neprotejat la adolescenti
- 7Virgina sau nu?
- 8nu am simtit nimic!
- 8primul contact sexual
- 3Probleme la 17 ani: penisul meu era intr-o stare semi-erecta
- 7oare sunt gravida?
- 4am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
- 4am 16 ani si am avut acum 3 saptamani relatii sexule
- 0Nu mai am erectie de la ultima masturbare
- 4Dupa dezvirginare
- 2Masturbare zilnica
- 1fetis sexual
- 3Masturbarea - o problema
- 1adolescenta si dezvirginare
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 8Inceperea vietii sexuale - 13 ani
- 2Nu am erectie dimineata
Mai multe informații despre: Sexul la adolescenti masturbarea la adolescenti
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: