Vaolare sinusuri - deviatie de sept
Buna ziua!
Am avut dureri de cap zilnic si nu imi treceau cu analgezice, asa ca am facut o radiografie.Diagnosticul a fost voalarea sinusurilor pe partea stanga si deviatie de sept.Dr mi-a spus ca durerile le aveam de la deviatia de sept pt care trebuie sa ma operez(pe o nara nu respir aproape deloc).Dureri de cap nu mai am, decat rar, dar nu mi-a dat nici un tratament pt voalarea sinusurilor, decat 5 pastile de anti-inflamator.Imi puteti spune va rog, daca intr-adevar de la deviatie aveam durerile de cap(aveam si ameteli si mi se incetosa privirea uneori)si ce as putea face si cu volarea sinusurilor.Mi-a bagat tubul acela pe nas la orl si mi-a spus ca am si o rinita.Multumesc mult.
Am avut dureri de cap zilnic si nu imi treceau cu analgezice, asa ca am facut o radiografie.Diagnosticul a fost voalarea sinusurilor pe partea stanga si deviatie de sept.Dr mi-a spus ca durerile le aveam de la deviatia de sept pt care trebuie sa ma operez(pe o nara nu respir aproape deloc).Dureri de cap nu mai am, decat rar, dar nu mi-a dat nici un tratament pt voalarea sinusurilor, decat 5 pastile de anti-inflamator.Imi puteti spune va rog, daca intr-adevar de la deviatie aveam durerile de cap(aveam si ameteli si mi se incetosa privirea uneori)si ce as putea face si cu volarea sinusurilor.Mi-a bagat tubul acela pe nas la orl si mi-a spus ca am si o rinita.Multumesc mult.
3 comentarii
deviatia de sept..duce a o aerisire proasta a sinusului
de aici si ingrosarea mucoasei in sinus
dupa operatie.. o sa se inbunatateasca respiratia.. o sa se aeriseasca sinusul si o sa scada inflamatia mucoasei sinusale
de aici si ingrosarea mucoasei in sinus
dupa operatie.. o sa se inbunatateasca respiratia.. o sa se aeriseasca sinusul si o sa scada inflamatia mucoasei sinusale
Am inteles.Multumesc frumos.
Mai am o intrebare...acum am facut faringita(ma doare gatul, inclusiv cand il ating in exterior, madoare osul parca si simt un nod in gat si dificultate de a inghiti, uneori nici o pastila nu pot lua, abia reusesc sa o dau pe gat), ce as putea face?multumesc
Mai am o intrebare...acum am facut faringita(ma doare gatul, inclusiv cand il ating in exterior, madoare osul parca si simt un nod in gat si dificultate de a inghiti, uneori nici o pastila nu pot lua, abia reusesc sa o dau pe gat), ce as putea face?multumesc
sa mergi maine la un medic ORL
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri de cap, infucienta respiratorie, atac de panica
- 21dureri de cap + amorteala usoara pe partea dreapta a capului
- 63faringo, amigdalita cronica, deviatie de sept, sinuzita
- 7dureri cervicale si de cap
- 4exoftalmie - recomandare tomografie
- 8tulburari de vedere, amorteala degete, dureri cap
- 0ameteala continua si mici dureri de cap in zona fruntii
- 6Cap, ochi, torace
- 3durere de cap insuportabila si stari de voma
- 8Am ameteli, durei de cap, senzatie de cadere in gol
- 10Dureri puternice de cap, fara alte simptome!
- 0dureri frecvente de cap
- 1Dureri ale cefei
- 4Intepaturi intre gat si ureche
- 5Dureri de cap, greturi, palpitatii de cateva zile
- 2durerile de cap la un copil de 10 ani
- 1Durere cap
- 2Alternativa operatie rinita cronica hipertrofica și deviație de sept
- 0Durere de cap
- 0Durere, amețeli, viata cotidiana afectata
Mai multe informații despre: Deviatia de sept nazal Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: