Vaolare sinusuri - deviatie de sept

30-03-2015
analysis
Nu este medic/terapeut
analysis
Buna ziua!

Am avut dureri de cap zilnic si nu imi treceau cu analgezice, asa ca am facut o radiografie.Diagnosticul a fost voalarea sinusurilor pe partea stanga si deviatie de sept.Dr mi-a spus ca durerile le aveam de la deviatia de sept pt care trebuie sa ma operez(pe o nara nu respir aproape deloc).Dureri de cap nu mai am, decat rar, dar nu mi-a dat nici un tratament pt voalarea sinusurilor, decat 5 pastile de anti-inflamator.Imi puteti spune va rog, daca intr-adevar de la deviatie aveam durerile de cap(aveam si ameteli si mi se incetosa privirea uneori)si ce as putea face si cu volarea sinusurilor.Mi-a bagat tubul acela pe nas la orl si mi-a spus ca am si o rinita.Multumesc mult.
3 comentarii
0
30-03-2015, ora 21:42
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
deviatia de sept..duce a o aerisire proasta a sinusului
de aici si ingrosarea mucoasei in sinus
dupa operatie.. o sa se inbunatateasca respiratia.. o sa se aeriseasca sinusul si o sa scada inflamatia mucoasei sinusale
0
03-04-2015, ora 22:23
analysis
Nu este medic/terapeut
analysis
Am inteles.Multumesc frumos.

Mai am o intrebare...acum am facut faringita(ma doare gatul, inclusiv cand il ating in exterior, madoare osul parca si simt un nod in gat si dificultate de a inghiti, uneori nici o pastila nu pot lua, abia reusesc sa o dau pe gat), ce as putea face?multumesc
0
05-04-2015, ora 18:17
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
sa mergi maine la un medic ORL
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.