Dureri de cap, stari de voma la sfarsitul zilei

29-01-2008
Costina23
Nu este medic/terapeut
Costina23
Buna ziua,
Surioara mea acuza de ceva timp dureri de cap(frunte, cateodata ceafa) si stari de voma, de cele mai multe ori la sfarsitul zilei (mentionez ca are 20 de ani si petrece cam toata ziua in fata calculatorului lucrand).Nu stiu daca postez in sectiunea corespunzatoare, motiv pt care imi cer scuze anticipat dc am gresit.
Multumesc.
5 comentarii
0
29-01-2008, ora 00:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Da, calculatorul poate fi un motiv a asestor simptome.
Este bine sa faca un consult la med.de familie ca sa excluda o anemie, o hipotensiune s.a!
0
maia2008
Nu este medic/terapeut
maia2008
Sa faca si un consult la un medic oftalmolog.S-ar putea sa aiba nevoie de ochelari, iar daca deja are, sa nu-i fi crescut dioptriile.
0
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Iti recomand un consult oftalmologic cu cicloplegie, pentru o corectie optica adecvata, cu protectie pentru calculator ( lentile produse de Essilor, Hoya, Zeiss); examenul fundului de ochi, necesar pentru consult neurologic, in cazul in care , dupa corectia optica, persista durerile de cap; in continuare, la nevoie, lubrifiant ocular cu acid hialuronic( Eyestil gel, Blugel, Lubristil) 1 aplicatie in sacul conjunctival, la nevoie; Numai bine
0
06-04-2011, ora 20:08
roxana 1974
Nu este medic/terapeut
roxana 1974
am dureri de cap mari si sunt insotite de pulseuri si stari de voma. aceste dureri nu sunt prea dese dar au intensitate mare si in timpul lor imi misc cu greu privirea( sunt purtatoare de ocheleri). se intimpla la cateva luni si apar in general pe o parte a capului (stanga sau dreapta) sau in ceafa nu pot sa imi dau seama de la ce provin. ma puteti ajuta sa gasesc un remediu impotriva lor? va multumesc anticipat
0
07-04-2011, ora 06:30
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. trebuie sa monitorizezi tensiunea arteriala de mai multe ori pe zi..si mai cu seama cand ai durerile
sa stii daca este hiper sau Hipotensiune
2. sa faci consult la Oftalmologie ( fund de ochi).. unde se vede starea vaselor sangvine cerebrale
3 radiografii la coloana cervicala si consult reumatologie pentru a exclude o problema la coloana
4 Vezi daca acele dureri nu coincid cu ovulatia sau cu ciclul menstrual ( schimbari hormonale, chist ovarian s.a)
5. conteaza bolile cronice a rinichilor, problemele gastrice. colesterolul si Kg in plus., varsta.s.a
imi scrii rezultatul investigatiilor oe mail
o sa vorbim dupa ce ma intorc din concediu 18.04
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de cap
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • De ce vinul și ciocolata pot declanșa migrene?
  • Atacul migrenos protejează de fapt creierul de stresul oxidativ?
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Ce indicii oferă localizarea durerii de cap
  • Modalități de a trata durerea de cap fără medicamente
  •