Dureri de cap, stari de voma la sfarsitul zilei
Buna ziua,
Surioara mea acuza de ceva timp dureri de cap(frunte, cateodata ceafa) si stari de voma, de cele mai multe ori la sfarsitul zilei (mentionez ca are 20 de ani si petrece cam toata ziua in fata calculatorului lucrand).Nu stiu daca postez in sectiunea corespunzatoare, motiv pt care imi cer scuze anticipat dc am gresit.
Multumesc.
Surioara mea acuza de ceva timp dureri de cap(frunte, cateodata ceafa) si stari de voma, de cele mai multe ori la sfarsitul zilei (mentionez ca are 20 de ani si petrece cam toata ziua in fata calculatorului lucrand).Nu stiu daca postez in sectiunea corespunzatoare, motiv pt care imi cer scuze anticipat dc am gresit.
Multumesc.
5 comentarii
Da, calculatorul poate fi un motiv a asestor simptome.
Este bine sa faca un consult la med.de familie ca sa excluda o anemie, o hipotensiune s.a!
Este bine sa faca un consult la med.de familie ca sa excluda o anemie, o hipotensiune s.a!
Sa faca si un consult la un medic oftalmolog.S-ar putea sa aiba nevoie de ochelari, iar daca deja are, sa nu-i fi crescut dioptriile.
Iti recomand un consult oftalmologic cu cicloplegie, pentru o corectie optica adecvata, cu protectie pentru calculator ( lentile produse de Essilor, Hoya, Zeiss); examenul fundului de ochi, necesar pentru consult neurologic, in cazul in care , dupa corectia optica, persista durerile de cap; in continuare, la nevoie, lubrifiant ocular cu acid hialuronic( Eyestil gel, Blugel, Lubristil) 1 aplicatie in sacul conjunctival, la nevoie; Numai bine
am dureri de cap mari si sunt insotite de pulseuri si stari de voma. aceste dureri nu sunt prea dese dar au intensitate mare si in timpul lor imi misc cu greu privirea( sunt purtatoare de ocheleri). se intimpla la cateva luni si apar in general pe o parte a capului (stanga sau dreapta) sau in ceafa nu pot sa imi dau seama de la ce provin. ma puteti ajuta sa gasesc un remediu impotriva lor? va multumesc anticipat
1. trebuie sa monitorizezi tensiunea arteriala de mai multe ori pe zi..si mai cu seama cand ai durerile
sa stii daca este hiper sau Hipotensiune
2. sa faci consult la Oftalmologie ( fund de ochi).. unde se vede starea vaselor sangvine cerebrale
3 radiografii la coloana cervicala si consult reumatologie pentru a exclude o problema la coloana
4 Vezi daca acele dureri nu coincid cu ovulatia sau cu ciclul menstrual ( schimbari hormonale, chist ovarian s.a)
5. conteaza bolile cronice a rinichilor, problemele gastrice. colesterolul si Kg in plus., varsta.s.a
imi scrii rezultatul investigatiilor oe mail
o sa vorbim dupa ce ma intorc din concediu 18.04
sa stii daca este hiper sau Hipotensiune
2. sa faci consult la Oftalmologie ( fund de ochi).. unde se vede starea vaselor sangvine cerebrale
3 radiografii la coloana cervicala si consult reumatologie pentru a exclude o problema la coloana
4 Vezi daca acele dureri nu coincid cu ovulatia sau cu ciclul menstrual ( schimbari hormonale, chist ovarian s.a)
5. conteaza bolile cronice a rinichilor, problemele gastrice. colesterolul si Kg in plus., varsta.s.a
imi scrii rezultatul investigatiilor oe mail
o sa vorbim dupa ce ma intorc din concediu 18.04
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 40ameteli
- 7Dureri fulgeratoare partea stanga a capului
- 7Ameteli permanente, dureri de cap, gaze stomacale
- 4ameteli, dureri de cap partea stanga
- 3stare anormala
- 19Frunte si tample umflate
- 6durere de cap permanenta, greata, ameteala + probleme cu somnul
- 3durere puternica de cap
- 1dureri de cap groaznice
- 3dureri de cap dupa baie
- 4anxietate si dureri de cap
- 7dureri insuportabile de cap, greata, voma, spondiloza cervicala
- 6dureri cap, furnicaturi - nici un raspuns in USA
- 1Am dureri de tâmpla in partea stanga
- 3Durerea de cap intensă
- 0Durere de cap
- 0Buna ziua. Durerea de cap are vreo legatura cu faptul ca am stat nemancat?
- 0Durere de cap când inspir
- 0Duere de cap, stare se oboseală, atacul cerebral?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea Voma
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: