Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
Bună ziua,
Am şi eu o problemă. De o săptămână am durere de cap puternică dimineaţa cam în zona sinusului frontal stâng, mai puţin şi în partea dreaptă. Este ca o migrenă, dacă aşş putea face o comparaţie. Dar se simte cu precădere şi la globulocular stâng. Dar, după ce iau un nurofen peste 1 ora două îmi trece durerea cam până a doua zi dimineaţa. Trebuie să recunosc ca lucrez mult la calculator, a fost o perioadă dificilă din februarie până în prezent. Tulburări de vedere nu am. Evident, când mă doare capul rău nu mai sunt atent din cauza durerii şi percutez greu. Trebuie să menţionez faptul că nu am disconfort la lumină. Când scriu ceva la calcualtor durerea se amplifică treptat şi se simte şi aşa o durere difuză la globul ocular. Se simte că nu este durere de sinuzită căci nu am febră etc. Am stat şi în curent mult timp. Recunosc am probleme cu vederea, am purtat ochelari înainte o perioadă acum 12 ani. Ce ar putea să fie? Un remediu? Vă rămân recunoscător!
Am şi eu o problemă. De o săptămână am durere de cap puternică dimineaţa cam în zona sinusului frontal stâng, mai puţin şi în partea dreaptă. Este ca o migrenă, dacă aşş putea face o comparaţie. Dar se simte cu precădere şi la globulocular stâng. Dar, după ce iau un nurofen peste 1 ora două îmi trece durerea cam până a doua zi dimineaţa. Trebuie să recunosc ca lucrez mult la calculator, a fost o perioadă dificilă din februarie până în prezent. Tulburări de vedere nu am. Evident, când mă doare capul rău nu mai sunt atent din cauza durerii şi percutez greu. Trebuie să menţionez faptul că nu am disconfort la lumină. Când scriu ceva la calcualtor durerea se amplifică treptat şi se simte şi aşa o durere difuză la globul ocular. Se simte că nu este durere de sinuzită căci nu am febră etc. Am stat şi în curent mult timp. Recunosc am probleme cu vederea, am purtat ochelari înainte o perioadă acum 12 ani. Ce ar putea să fie? Un remediu? Vă rămân recunoscător!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3durere puternica de cap si calculatorul
- 5durere de cap de o perioada lunga de timp
- 14dureri de gat, cap, umeri
- 2De mai bine de 5 luni am dureri de cap insuportabile...
- 2de la un timp il doare capul si nu cedeaza la paracetamol sau algocalmin
- 3am dureri de cap variabile-dinspre cefa, crestetul capului si frunte, dificultati de respiratie
- 4durere ceafa, ameteli, stare de lesin in pozitie verticala
- 6Durere continuua de cap in partea dreapta-spate
- 2dureri de cap
- 4sangerare ureche dreapta
- 1Dureri de cap
- 9Va roog sunt o mamica disperata
- 1Dureri constante de cap
- 4Ameteli, dureri de cap, ceafa, amorteli, ajutor!
- 4Durere de cap in timpul somnului
- 3Vaolare sinusuri - deviatie de sept
- 20Dureri de cap zilnice, in forma continua, ameteala usoara si continua
- 1Ajutati-ma! aproape 2 saptamani de cand ma doare capul incontinuu
- 0Durere de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea durere la frunte
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: