vajeituri in urechea dreapta si ameteala

08-03-2017
Ionut mitran
Nu este medic/terapeut
Ionut mitran
buna ziua am si eu o problema care ma supara.In urma cu o sapt am inceput sa tusesc sa mi se infunde nasu etc si am intrat pe tratament am luat augumentin 1 la 12 ore si paracetamol 2 pe zi ieri am term tratamentul dar si de ieri dimineata mam trezit cu tuuituri in urechea stanga iar pana in seara sa mutat in urechea dreapta iar azi dimineata aceeasi chestie numai ca de azi dim mai am si mici ameteli se 1sau 2 secunde in care simt ca imi pierd echilibru si cand tusesc ke mai am.Am 23 de ani 1.85 inaltime 95 kg iartenaiunea arteriala stau cred ca bn ea find azi 125/70 puls 60.Va rog frumos cu un sfat daca se poate ca nust ce sa mai fac ?Multumesc frumos
2 comentarii
1
10-03-2017, ora 21:26
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Desigur ca poate fi ceva foarte simplu-un sindrom vestibular in cadrul virozei...dar pot fi si lucruri mai complicate, asadar cel mai corect e sa vedeti un neurolog si sa faceti un Echo Doppler de carotide si artere vertebrale.
0
12-03-2017, ora 13:56
Ionut mitran
Nu este medic/terapeut
Ionut mitran
Multumesc Domnu Doctor pt sfat vreau sa va zic ca sintomele sau ameliorat nu mai am acele sunete ciudate in cap doat cate o data devcateva minute si nu toata ziua cat ma tineau si sunt de mica intensitate se aud putin. multumesc inca o data Sanatate multa...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •