vajeituri in urechea dreapta si ameteala
buna ziua am si eu o problema care ma supara.In urma cu o sapt am inceput sa tusesc sa mi se infunde nasu etc si am intrat pe tratament am luat augumentin 1 la 12 ore si paracetamol 2 pe zi ieri am term tratamentul dar si de ieri dimineata mam trezit cu tuuituri in urechea stanga iar pana in seara sa mutat in urechea dreapta iar azi dimineata aceeasi chestie numai ca de azi dim mai am si mici ameteli se 1sau 2 secunde in care simt ca imi pierd echilibru si cand tusesc ke mai am.Am 23 de ani 1.85 inaltime 95 kg iartenaiunea arteriala stau cred ca bn ea find azi 125/70 puls 60.Va rog frumos cu un sfat daca se poate ca nust ce sa mai fac ?Multumesc frumos
2 comentarii
Desigur ca poate fi ceva foarte simplu-un sindrom vestibular in cadrul virozei...dar pot fi si lucruri mai complicate, asadar cel mai corect e sa vedeti un neurolog si sa faceti un Echo Doppler de carotide si artere vertebrale.
Multumesc Domnu Doctor pt sfat vreau sa va zic ca sintomele sau ameliorat nu mai am acele sunete ciudate in cap doat cate o data devcateva minute si nu toata ziua cat ma tineau si sunt de mica intensitate se aud putin. multumesc inca o data Sanatate multa...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 358Ameteli puternice cu presiune localizata partea dreapta a capului si tiuit puternic
- 3tiuituri in ureche
- 12va rog sa ma ajutati - prebleme dupa operatie de astrocitom pilocitic de grad 1(benign)
- 7Dopuri de ceara, urechea infundata. tiuit in ureche
- 7Timpan fisurat
- 3tiuit ureche
- 6Urechi infundate si tiuit.
- 4Tiuit urechi si intepaturi.
- 1Tiuit Urechi
- 3Tiuit ureche si auz slab
- 1acufene/tinitus?
- 3Camp vizual injumatatit pentru cca 30 min si dureri de cap
- 2Vajait in cap si urechi
- 3Acufene
- 8Tiuit urechi- nu gasesc cauza