Tiuit urechi- nu gasesc cauza
Pe scurt am sa spun problema mea: am avut prbl cu anemia din februarie si in aprilie fiind si la menstruatie m-a luat rau ameteala de se misca totul cu mine. Intre timp am luat fier tratament tardyferon si am dezvoltat si o anxietate cu atacuri de panica de la ameteli chiar si lesinand cand am facut un CT la cap (de frica). In rest: analize sange in luna mai f bune, CT cap tot in luna mai bun, ekg ok, consult neuro si consult orl+probe vestibulare bune. Mentionez ca am spondiloza cervicala. Desi totul a iesit bine eu tot am ca un fel de tiuit in ureche care este continuu, ca si cum ar fii puricii de la tv. Uneori simt o presiune in ureche si o ameteala in cap. Plus ca de mult timp am prbl cu migrenele mostenite din familie cred. Ma gandeam sa imi fac o eco doppler la carotide ca poate e de la circulatie (am mai baut ceai de circulatie si ma simteam mai bn).Tiuitul poate fi de la circulatie, spondiloza sau pot fi cauze psihologice (eu inca avand prbl cu anxietatea)?
8 comentarii
faci investiagtii amanuntite la colon, intestine...si la rinichi
Pot avea acestea legatura cu tiuitul din urechi?..
circulatia cerebrala..depinde de calitatea sangelui
calitatea buna a sangelui se face in intestine din ce puneti Dvs in farfurie
rinichii raspun de toxinele si cantitaea de lichide eliminate sau ne eliminate din corp
calitatea buna a sangelui se face in intestine din ce puneti Dvs in farfurie
rinichii raspun de toxinele si cantitaea de lichide eliminate sau ne eliminate din corp
Si eu am cam aceleasi probleme ca si tine. Am facut si eco cervicale si a iesit cat de cat normala. Cine ti-a zis ca ai spondiloza?
Acum un an si ceva am descoperit. Aveam dureri si am facut radiografie cervicala si acolo s-a vazut. Am coloana cerv dreapta si am ciocuri pe ea. Am facut si recuperare dar aia trb cam de 2 ori pe an. Si oricum dureri am mai mereu de nici nu gasesc perna potrivita:(
La fel e si a mea, dreapta si cu osteofite, nu ma deranjau durerile pana nu au aparut ametelile. Ma ajuta caldura aplicata, acupunctura si exercitiile. Te-a ajutat fizioterapia? Antiinflamatorii ai incercat?
M-a ajutat pe moment. In rest fac gimnastica acasa dar am dureri uneori de am gatul intepenit. Si ameteli ma mai iau..mi-a dat mai demult med d fam arcoxia antiinflamator dar nu prea m-a ajutat. Ce ma ajuta sunt pastilele cu paracetamol, cafeina, aspirina..
Ce as putea lua mai bine pt circulatie cerebrala? Omega 3 e bun?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7tiuit in urechi
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 4Tiuit in ureche dupa inot
- 7Ameteli, tiuit urechi, dureri de cap...
- 5tiuit in urechi
- 0Ţiut ureche
- 2Anticonceptionalele si tinnitusul
- 2tiuit in ureche
- 1Tiuit in ureche dupa aspirarea dopului de ceara
- 2tinitus, presiune craniana, sensibilitate zgomot
- 2Ameteli, tiuit in ureche
- 2Ureche infundata cu țiuit
- 1Am o otita seroasa,
- 4Va rog ajutor. Otita medie acuta - ma simt de parca am un butoi in cap
- 1Este posibil??? am ramas cu un tiuit permanent si se si infunda urechea
- 4Acufene