tiuituri in ureche

Buna ziua,
De ceva vreme, nu stiu exact sa spun cat, imi tiuie urechea dreapta, pt un scurt timp, se intampla la cateva zile. ce inseamna asta?
De ceva vreme, nu stiu exact sa spun cat, imi tiuie urechea dreapta, pt un scurt timp, se intampla la cateva zile. ce inseamna asta?
3 comentarii

buna
si mie mi se intampla la fel. nu stiu de ce inca, o sa merg sa fac radiografie la coloana cervicala. s-ar putea sa fie de acolo.
cauze sunt multiple oricum, poate fi o diferenta de presiune intre urechea interna, poate fi hipertensiune, sau hipertensiune intracraniana. sau poate aparea daca nu ti se oxigeneaza bine creierul.
daca gasesti cauza sigura, spune-mi si mie pls
si mie mi se intampla la fel. nu stiu de ce inca, o sa merg sa fac radiografie la coloana cervicala. s-ar putea sa fie de acolo.
cauze sunt multiple oricum, poate fi o diferenta de presiune intre urechea interna, poate fi hipertensiune, sau hipertensiune intracraniana. sau poate aparea daca nu ti se oxigeneaza bine creierul.
daca gasesti cauza sigura, spune-mi si mie pls

Se numesc acufene si sunt de diferite etiologii (cauze). Revino cu un mesaj si spunemi din ce judet esti. Poate te pot ajuta mai mult.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 5mi-a iesit reflex stipedian absent urechea stanga, tinitus, hipoacuzie.
- 4Tiuit in ureche dupa inot
- 9tiuit de ureche
- 3Tiuiti in urechi
- 3tiuit ureche
- 6Urechi infundate si tiuit.
- 2tiuit in ureche
- 3tiuit in urechi+ nas infundat
- 0Tinitus?
- 0Probleme cu tiutul de cap/urechi
- 1Țiuit in ureche
- 4Tinitus in urechi
- 4Acufene