Ajutați ma! tiuit continuu în urechi

06-04-2021
Mario82
Nu este medic/terapeut
Mario82
Bună seara. Revin și eu cu o problema mai veche. Menționez ca de câțiva ani m am confruntat cu mai multe simtome:frici foarte mari, frica de mers la frizer, frica, emoții de a ma întâlni cu persoane cunoscute cât și necunoscute, insomnii severe, transpirații, probleme respiratorii. Momentan de 6 luni sunt sub un tratament anxiolitic:arketis plus trittico. Menționez ca sunt mai bine. Reușesc sa adorm noapte, chiar dacă nu ma trezesc foarte fresh. Mai am în continuare ceva emoții când ma vad cu anumite persoane. Emoțiile sunt concomitente cu un tuit în urechi, înroșire a fetei și durere și fierbinteala cervicala. Problema e ca am rămas și cu un tuit continuu în urechi, mai accentuat în stânga. Am făcut analize:inima e în parametri normali, tensiunea e ok.am ficatul cam gras și colon iritabil. Cineva care ar putea sa mi dea ceva sfaturi as fi recunoscător. Mulțumesc.
1 comentarii
0
06-04-2021, ora 20:15
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Incercati in paralel psihoterapie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •