tiuit ureche
buna ziua, domnule doctor, am 37 de ani si urmatoarea problema: de o luna de zile am un tiuit permanent in urechea stanga, moderat ca intensitate, pe tonalitate inalta pe care il percep mai ales inainte de culcare; urechea este usor infundata, , uneori si nara stanga, lucrru pe care l-am constatat tinindu-ma de nas si inghitind in sec: urechea isi revine dar dupa cateva secunde se infunda la loc, iar tiuitul este neschimbat.Deasemenea am si usoare ameteli, iar referitor la auz nu imi pot da seama daca a mai slabit in intensitate sau nu...am facut programare la orl-ist dar intrucat mai dureaza cateva zile, am tot citit pe internet diverse simptome si boli, intre care m-a ingrozit neurinomul de acustic intrucat am unele simptome comune...stiu ca va cer o imposibilitate dar credeti ca s-ar putea sa fie asta? mentionez ca tensiunea arteriala e normala (13/7) si aunt operat in urma cu vreo 6 ani de deviatie de sept tot pe partea stanga..va multumesc
3 comentarii
nu numai tensiunea conteaza
si problemele renale si hepatice si hidratarea insuficienta cu un sange mai vascos si problemele de coloana cervicala duc lla acufene...
si problemele renale si hepatice si hidratarea insuficienta cu un sange mai vascos si problemele de coloana cervicala duc lla acufene...
Va multumesc din suflet pentru raspuns...la ultimele analize am avut un colesterol cam mare, in jur de 240, nu mai tin minte exact...dar insist pe "problema"mea : poate fi neurinom?
Bună, poate fi neuronem, la fel cum poate fi orice altceva. Până şi anxietatea produce senzaţii similare, sau stresul acut.
Numai bine
Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3analize medicale in urma unor ameteli, tiuitulor in urechi si slabirii
- 5probleme cu urechile: tiuie in permanenta
- 31piuit in ureche
- 9Am probleme cu urechea dreapta !
- 35Tratament pt disparitia acufenelor
- 5tiuit in urechi
- 4Tiuit urechi si intepaturi.
- 63ameteli permanente, ureche ce pulseaza si tiuituri
- 1Tiuit in urechi urmate de ameteli
- 7Tiuit in urechi - fizic sau psihic
- 2Ureche infundata cu țiuit
- 11Ureche dreapta infundata si tiuit
- 1Am o otita seroasa,
- 5Amețeală la cel mai înalt nivel, sunet puternic în urechea stângă!
- 0Probleme cu tiutul de cap/urechi
- 10Unde sa ma duc sa mi descoper diagnosticul
- 4Tinitus in urechi
- 0Trauma sonora, ce ar fi de facut si se poate remedia in timp ?
- 1Hipoacuzie urechea stanga
- 7Țiuit în ureche!
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: