tiuit ureche
buna ziua, domnule doctor, am 37 de ani si urmatoarea problema: de o luna de zile am un tiuit permanent in urechea stanga, moderat ca intensitate, pe tonalitate inalta pe care il percep mai ales inainte de culcare; urechea este usor infundata, , uneori si nara stanga, lucrru pe care l-am constatat tinindu-ma de nas si inghitind in sec: urechea isi revine dar dupa cateva secunde se infunda la loc, iar tiuitul este neschimbat.Deasemenea am si usoare ameteli, iar referitor la auz nu imi pot da seama daca a mai slabit in intensitate sau nu...am facut programare la orl-ist dar intrucat mai dureaza cateva zile, am tot citit pe internet diverse simptome si boli, intre care m-a ingrozit neurinomul de acustic intrucat am unele simptome comune...stiu ca va cer o imposibilitate dar credeti ca s-ar putea sa fie asta? mentionez ca tensiunea arteriala e normala (13/7) si aunt operat in urma cu vreo 6 ani de deviatie de sept tot pe partea stanga..va multumesc
3 comentarii
nu numai tensiunea conteaza
si problemele renale si hepatice si hidratarea insuficienta cu un sange mai vascos si problemele de coloana cervicala duc lla acufene...
si problemele renale si hepatice si hidratarea insuficienta cu un sange mai vascos si problemele de coloana cervicala duc lla acufene...
Va multumesc din suflet pentru raspuns...la ultimele analize am avut un colesterol cam mare, in jur de 240, nu mai tin minte exact...dar insist pe "problema"mea : poate fi neurinom?
Bună, poate fi neuronem, la fel cum poate fi orice altceva. Până şi anxietatea produce senzaţii similare, sau stresul acut.
Numai bine
Numai bine
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7spondiloza sau ceva la ureche?
- 6Simt ca tot sistemul nas-gat-urechi e la pamant
- 9tiuit de ureche
- 3Tiuiti in urechi
- 7de o saptamana am un tiuit in urechi pe care parca il aud in cap
- 1Tiuit urechi
- 4Tinitus brusc instalat, de 2 saptamani.
- 3Camp vizual injumatatit pentru cca 30 min si dureri de cap
- 0boala meniere
- 3Tuit si urechi infundate
- 1Țiuit in ureche
- 10Unde sa ma duc sa mi descoper diagnosticul
- 4Tinitus in urechi
- 1Este posibil??? am ramas cu un tiuit permanent si se si infunda urechea
- 1Tinitus sau vuiet puternic în urechea dreaptă care nu cedează cu nimic!
- 4Acufene
- 0Tiuit in urechea dreapta
- 6Hipoacuzie brusc instalata si vertij
- 5Tinitus si ameteli
- 0Tiuit în urechi plus ameteli
Mai multe informații despre: Tiuitul in urechi
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: