acufene/tinitus?

16-11-2016
Lucian Norocea2
Nu este medic/terapeut
Lucian Norocea2
Buna ziua!
De curand(acum 2 zile) a explodat o baterie foarte aproape de capul meu.Socul a fost atat de puternic incat timp de 1 minut nu am auzit decat un tiuit.Dupa acel tiuit am inceput sa aud cu urechea stanga(pe partea pe care a explodat bateria) mai infundat, sunetele tari parca imi vibreaza in ureche(cred ca mi-a afectat urechea interna) si dupa o zi de la explozie am inceput sa aud un tiuit incontinuu.Cel putin noaptea in pat nu imi aud gandurile.Audiograma a iesit normala.Medicul ORL mi-a prescris un tratament pe 3 luni cu milgamma, tanakan si vibrocil, tratament pentru ameliolarea sau vindecarea acufenelor. Astept orice sfat, tratament sau diagnostic din partea dumneavoastra sau a celor carea au trecut prin asa ceva.
Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
16-11-2016, ora 18:28
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
nu are cum sa fie normala audiograma
mergi la alt cabinet ORL.. unde sa examineze timpanul la microscop, sa repete audiograma si sa faca si o Timpanograma ( impedansmetrie)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •