Acufene

28-06-2017
Element101
Nu este medic/terapeut
Element101
Buna ziua, prezint urmatoarele simptome si as dori sa ma indrumati pentru a putea incepe investigatiile, tuit urechi continuu, dureri de ceafa si gat, uneori dureri de cap cu senzatii de parca mi se strange pielea de pe cap, dureri de spate. Am fost diagnosticat cu lombago si sciatica dar nu cred ca asta este cauza simptomelor. In luna decembrie am avut dureri foarte mari in zona cefei incat spre seara vedeam in ceata, apoi mi-au aparut aceste musculite zburatoare, probabil ma gandesc ca am avut tensiunea mare..am fost la urgenta la spitalul militar bucuresti unde in urma investigatiilor mi-au zic ca nu am nimic.
3 comentarii
0
28-06-2017, ora 04:14
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Va recomand sa investigati coloana cervicala si circulatia cerebrala. Este posibil ca acestea sa fie cauza. Se poate face un tratament foarte eficient.
dr Petre Muresan
0
20-07-2018, ora 22:52
Element101
Nu este medic/terapeut
Element101
Buna ziua, ma simt foarte rau in ultimul timp, am urmatoarele simptome, oricat as dormi ma simt foarte obosit, acufene, fosfene durere de umeri, ceafa, cap pina in crestet si in special pe partea dreapta, furnicaturi pe ceafa, cap, fata, chiar si in ochi parca la le simt uneori, si mancarimi ale ochilor si ale pielii.Toate acestea imi dau stari foarte ciudate, nu ma pot concentra la nimic, uneori ma inteapa si pieptul atat in partea stanga cat si in dreapta...si parca respir foarte greu, de parca ma strange ceva de gat si devin foarte repede irascibil.Precizez ca am facut CT la cap nu este nimic, Rmn coloana toracala este o protuzie dar mica si nu este de operat doctorul a zis ca in nici un caz nu este de la ea.Am fost inclusiv si la psihiatrie nu am nimic, apoi consult neurologic in aceeasi zi, unde mi s-a zis ca din punct de vedere neurologic nu este nimic.Cand incepe sa ma furnice capul transpir dintr-o data...parca instant pe cap..si pe fata si in general transpir foarte repede fara sa fac nimic nici umpic de efort, nu mai zic daca alerg pe banda sau fac exercitii in sala de sport 30 de minute sunt fleasca si apoi 2 ore inca transpir continuu.
Am facut analizele la un laborator privat si singurele ce erau umpic la limita sunt
Glucoza serica 111!
Si
Leucocite 10.31 !
Ce sfat imi dati unde sa ma mai duc ? La endocrinologie ? Am fost si la orl si acolo nu a gasit nimic doctorul.
0
23-07-2018, ora 11:57
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Ati vorbit de coloana toracala. Dar coloana cervicala a fost investigata ? Un doppler de carotide si artere vertebrale ati facut ?

dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Efectele indirecte ale COVID-19 asupra tinitusului, o condiție comună manifestată prin „țiuit” în urechi, discutate de cercetători
  • Un potențial tratament pentru tinitus, dezvoltat după două decenii de cercetare
  • Tinitusul sau țiuitul în urechi ar putea duce la pierderea auzului? (studiu)
  •