vad in ceata
buna. am o problema la ochi. am fost la un consult si am fost diagnosticat cu conjuncivita cronica acutizata. mi-au fost prescrise urmatoarele medicamente: betabioptal, nettacin si floxal. dupa o saptamana de folosintza am inceput sa vad in ceatza, sa simt ca-mi expledeaza ochii, sa ma deranjeze culorile deschise si sa vad aureole in jurul becurilor. am incetat tratamentul dar simtomele tot persista. ce pot sa fac in acest caz?multumesc.
3 comentarii
Fati niste analize mai amanuntite nu e prea bine daca dupa medicamente vezi in ceata poate le respinge org
pai si daca am incetat sa folosesc aceste medicamente nu se va remedia situatia?
eh asta am spus si eu e clar daca dupa medicamente vezi in ceata mai ales la ochi incearca ceva natural:) citeste si tu pe internet ceva frunze plante ceva ceaiuri calde tampoane pe ochi
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1colobom irian, vitros primitiv si va vedea foarte slab
- 4Exista remediu pt conjuctivita?
- 3Miopie si astigmatism... profesia de programator imi va afecta mai mult vederea?
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 12Miodezopsii???
- 4pielita sau grasime in zona alba a ochiului
- 19Puncte negre, puncte funds, plutitori, floaters sau cum le zice
- 4migrene+ tulburari de vedere
- 0Conjunctivita cronica giganto-foliculara microcalcara
- 0incetosarea vederii
- 4cateodata vad lucrurile mai mici decat sunt in realitate
- 2vedere neclara
- 7Dureri mijloc, urinat frecvent, transpiratii nocturne, vedere incetosata
- 0senzatia de 'ceva' in ochi
- 1Vedere incetosata
- 2dupa ce i s-a efectuat perfuzie cu glucoza pt. hidratare, are vederea in ceata
- 1Pata luminoasa camp vizual central
- 2Probleme ochi:usturime, intepaturi, puncte plutitoare
- 4Vedere incetosata din cauza ochelarilor pt calculator sau picaturi? Ajutati-ma va rog
- 0Conjunctivita agravata
Mai multe informații despre: Conjunctivita tulburarile de vedere
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: