Exista remediu pt conjuctivita?

28-05-2007
Anonim_1
Nu este medic/terapeut
Anonim_1
Am conjuctivita, ma duc la doctor des, si de fiecare data mi sa da cate un fel nou de picaturi, cu care stau bine o sapt sau maxim 2, dupa care ochiul se invata cu ele, mi sa zis ca deja am ajuns la cele mai "tari" din medicamentele pt conjuctiva, intrebarea mea este, nu se poate face chiar nimic pt a elimina difinitiv, sau...un tratament care sa tina mai mult de 2 sapt, imi da probleme mari numai vara, iarna stau bine.Imposibil de gasit un remediu??
4 comentarii
0
02-06-2007, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
si eu sufar de conjunctivita mai ales la curent...vara,...etc..plus k la mine apareau si niste mici bubite pe pleoape kre dispareau in cateva zile dar erau foarte sresante.Am fost de o gramada de ori la oftalmolog am luat fel de fel de pastile picaturi creme
Temporar imi trecea dupa care reaparea.Asa k am renuntat la a mai ma gandi o perioada la acest lucru si apoi am revenit cu o medicatie usoara...niste claritin plus niste fumectol picaturi dupa care am continuat o perioada mai indelungata sa ma spal cu ceai de musetel seara la culcare.Vreau sa zic ca ma simt mult mai bine si mi-a disparut problema aproape complet.Sfatul meu sa iei o pauza cu picaturile si medicamentele pt ca organismul capata rezistenta la ele si nu o sa faci decat sa dai bani degeaba.Ia o pauza si incearca acest remediu naturist.O sa te simti mai bine...Multa sanatate
0
07-06-2007, ora 00:00
Anonim_1
Nu este medic/terapeut
Anonim_1
Mersi Mult KIX, am sa incerc, si o sa iti spun daca are efect,
0
16-05-2008, ora 00:00
diane
Nu este medic/terapeut
diane
Cand eram mai mica am avut multe probleme cu conjunctivita..pana cand mi s-a agravat foarte la un ochi de mi s-a umflat foarte tare pana la nas.Doctorul de familie mi-a prescris un unguent numit " Kanamicina"..vreau sa zic ca de atunci nu am mai avut probleme niciodata.Poate ca ati incercat..dar la mine a avut un efect miraculos!
0
08-10-2008, ora 00:00
Anonim_1
Nu este medic/terapeut
Anonim_1
Carlos, nu am mers, Diane am incercat cu kanamicina, stiu insa ca am |Conjuctivita Bacteriala, simptomele sunt :Ochiul Drepr umflat rau, plus durere in gat.Daca cineva poate sa imi recomande un Doctor bun va rog sa-mi scrieti -.Multumesc.

Sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Leziuni oculare - primul ajutor
  •