Conjunctivita agravata
Buna ziua!
In urma cu aprox o sapt mi-a debutat o conjunctivita alergica, pt care am aplicat:
- Ketotifen, fara rezultat.
- Apoi Kanamicina unguent, la sfatul unei asistente, dar am agravat rau situatia. (2 zile)
- Spersallerg + Claritine (1 zi)
- Opatanol (1 zi) si am incercat si Maxidex, dar ma ustura, intepa, mi se inrosea ochiul si curgea, asa ca am renuntat.
- Ieri am ajuns la doctor, mi-a dat Betabioptal, simptomele se calmeaza usor, usor.
PROBLEMA: A ramas o pata rosie, in partea de jos, sub pleoapa (se vede doar daca misc ochii in sus sau daca trag pleoapa de jos). Ce se intampla cu pata aceasta? Nu se diminueaza? Ce pot sa fac? Va ramane asa?
In urma cu aprox o sapt mi-a debutat o conjunctivita alergica, pt care am aplicat:
- Ketotifen, fara rezultat.
- Apoi Kanamicina unguent, la sfatul unei asistente, dar am agravat rau situatia. (2 zile)
- Spersallerg + Claritine (1 zi)
- Opatanol (1 zi) si am incercat si Maxidex, dar ma ustura, intepa, mi se inrosea ochiul si curgea, asa ca am renuntat.
- Ieri am ajuns la doctor, mi-a dat Betabioptal, simptomele se calmeaza usor, usor.
PROBLEMA: A ramas o pata rosie, in partea de jos, sub pleoapa (se vede doar daca misc ochii in sus sau daca trag pleoapa de jos). Ce se intampla cu pata aceasta? Nu se diminueaza? Ce pot sa fac? Va ramane asa?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Exista remediu pt conjuctivita?
- 8conjunctivita
- 3conjunctivita asimptomatica!?
- 5un sfat pentru conjunctivita cu fotofobie
- 12conjunctivita - nu stiu cu ce sa o mai tratez!
- 8conjuctivita de 10 zile baietel de 4 anisori
- 5Conjunctivita.. mi s-a recomandat pcaturi si un gel. Cum le folosesc?
- 4am o conjuctivita de vreo 6 luni
- 0conjuctivita recidiveaza?
- 4durata tratament!!!!
- 4Tratament conjunctivita (urgent) !!!
- 9conjunctivita - vedere in ceata
- 0Conjuctivita 3 luni.
- 8probleme de auz si conjunctivita
- 2conjuctivita care nu se vindeca
Mai multe informații despre: Conjunctivita Conjunctivita alergica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: