Vedere incetosata din cauza ochelarilor pt calculator sau picaturi? Ajutati-ma va rog
Buna ziua. Sotul meu sta foarte mult la calculator la munca si a facut control gratuit acolo unde i-au zis ca nu are probleme cu ochii, dar are nevoie de ochelari de protectie si picaturi pentru ochi uscati, deshidratati. A folosit Artelec Rebalance cateva zile, la fel si ochelarii, doar ca incepuse sa vada in ceata la distanta si ochelarii il deranjau, il durea capul, ametea si a renuntat sa ii mai poarte. Am facut un alt control in alta parte si dna doctor a zis ca nu are probleme cu vederea, dandu-i tratament 5 zile cu Nostamine si bineinteles renuntand la ochelari. Este a 4-a zi dar vede la fel, uneori chiar mai prost. Nu stim ce sa facem... Am tot cautat pe internet dar ceva concret nu gasesc. Trebuie sa mai asteptam dupa ce termina tratamentul? Astept sfaturile voastre va rog.
4 comentarii
Este necesar un consult amanuntit care sa cuprinda si un fund de ochi, nu doar determinarea dioptriilor. Daca in urma acestuia nu se gasesc modificari de natura oftalmologica, se recomanda un consult neurologic. Sindromul ochiului uscat apare ca urmare a unei lubrifieri si umidificari insuficiente a ochiului, insa nu justifica ametelile despre care ati mentionat dvs. Cel mai important este stabilirea cauzelor aparitiei acestui sindrom (daca este cauzat de o afectiune generala sau doar local).
Am renuntat la picaturi, la ochelarii de protectie, a intrat in concediu si am zis sa vedem ce va fi dupa ce isi mai odihneste ochii. Am facut alt control la alt oftalmolog si i-a zis sa revina peste o luna deoarece are tensiunea putin mare la un ochi. La fundul ochiului are ceva diferit de noi restul dar e posibil sa se fi nascut asa, ceva la nervii ochiului. Ambii oftalmologi au zis ca asta nu are treaba cu faptul ca vede in ceata, doar trebuie urmarit o data la 6 luni sa vedem daca mai creste sau asa s-a nascut. Acum mai vede putin distorsionat.. alte simptome nu mai are. Il deranjeaza la televizor si la condus noaptea..
Dna doctor a mai zis ca el nu are ochiiuscati, nu avea nevoie de lacrimi artificiale.. probabil totul s-a intamplat de la Artelec Rebalance, am mai citit pe forumuri si erau cateva persoane care se plangeau de vedere incetosata dupa aceste picaturi..
Bunaziua! Cum se mai simte soțul dvs? A dispărut vederea in ceata ?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2la 2 ani m-am operat de stabism, acum vad in ceata
- 2Ameteli, incetosarea vederii.
- 10Probleme vedere, ameteli, oboseala
- 6Cerculete colorate... la fiecare 2-3 luni de obicei cand ma trezesc incep sa vad mai rau
- 3vad in ceata
- 4de la o vreme mi se impaienjeneaza ochii
- 1copilul meu vede totul indepartat
- 6lovitura la ochi dupa care nu am mai vazut cu el, iar acum vad in ceata
- 0Vad in ceata
- 2puncte, chestii sau organisme albe in ochi sau vedere
- 2Dureri de ceafa si vedere incetosata
- 2Vedere in ceata dupa plans
- 7Vad o luminita
- 1incetosarea privirii cand clipesc
- 2Tremur vedere
- 0Vad linii si puncte sclipitoare