Va rooog raspundeti urgent!!!durere genunchi

29-03-2013
alex.cristina
Nu este medic/terapeut
alex.cristina
Buna ziua !mama mea in varsta de 60 de ani are o durere la genunchiul drept de vreo cateva luni.La medic i s-a spus ca sufera de artroza, i s-au prescris medicamente(medrol, codamin)dar durerea tot nu a trecut a facut si radiografie si nu a aparut nimic suspect.Ce poate sa faca?repet, are dureri foarte puternice, abia isi poate urca piciorul in pat si de aceea se ajuta de mana.Sfaturi????
2 comentarii
0
29-03-2013, ora 15:56
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Scuzati-mi ignoranta, dar nu am inteles tocmai esentialul: ce greutate/inaltime are, ce status ocupational, ce traumatisme a avut in antecedente, afectiuni reumatologic-inflamatorii, metabolice etc etc?
Tratamentul cortizonic (medrol) este total contraindicat, cel putin pana nu exista certitudinea unei afectiuni reumatologic-inflamatorii de tip auto-imun (de tipul poliartritei).
Astept elemente relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
31-03-2013, ora 20:41
alex.cristina
Nu este medic/terapeut
alex.cristina
Are 1, 60 inaltime, cam 60 kg, si este casnica( se ocupa de treburi gospodaresti) si pana acum nu a mai avut astfel de dureri la picior.In ceea ce priveste medicatia d.na doctor i-a prescris aceste medicamnete in urma unui consult +radiografie.In schimb sufera de cardiopatie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.