durere insuportabila
de ceva vreme simt o durere sfasietoare in piciorul stang;ma doare incheietura (genunchiul) si transmite iradieri in partea de jos a piciorului simt ca nu imi mai pot indoi degetele, nu mai pot roti genunchiul, imi amorteste, devine rece parca nu mai circula sangele in el apoi simt o oarecare febra, frige.ar putea fi simptomele a ceva grav??? va multumesc
6 comentarii
buna!din cate ai descris tu, ar putea fi vorba de o arteriopatie (afectarea arterelor din picior)...durerea si raceala asta iti apar in timp ce mergi?dispar in momentul in care te-ai oprit din mers?se intampla sa ti se-nvineteasca piciorul?cauze pt aceste simptome sunt multe, iar detaliile care le-ai dat insuficinte...scurt pe 2, viziteaza-ti medicul de familie!
chiar si atunci cand stau in pat, parca imi inchilozeaza degetele nu le pot indoi.Nu mi se invineteste piciorul.in acelasi timp imi amortesc si buzele, mana stanga, capul portiunea din spate, simt frisoane.
am luat ginkoprim si observ ca simptomele nu mai sunt chiar atat de insuportabile
daca problemele tale sunt sistemice (adica afecteaza mai multe organe, sisteme.parti ale organismului tau) cel mai probabil e o afectiune cardiaca!(logic, mai degraba ne gandim k problema se afla la inima care nu mai poate pompa destul sange in corpul tau din diferite cauze, decat sa ne gandim ca mai multe vase de sange sunt afectate simultan de cate o chestie diferita!)...cel mai sigur ar fi sa-ti rogi medicul de familie sa-ti faca o trimitere pt o ecografie cardiaca Doppler!la acest tip de examen se poate vizualiza modul in care circula sangele in inima si in vasele mari si se poate detecta orice problema cardiaca!
Buna. Bolile pot fi foarte diferite chiar daca au o simptomatologie asemanatoare. Mai degraba ai putea avea o hernie de disc cervicala. Consulta un neurochirurg care daca trebuie iti va recomanda un RMN.Multa sanatate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 141ligamentoplastie - recuperare
- 13durere f mare in zona genunchiului
- 15dureri de genunchi
- 115dureri ingrozitoare genunchi
- 7Fratele meu are dureri de genunchi
- 12Durere suportabila la genunchi
- 5Rezultat RMI la genunchi
- 8blocarea genunchiului
- 5Fractura picior in 3 locuri: la genunchi, jos la glezna si la mijlocul osului
- 15deplasare rotula genunchi
- 4genunchi foarte umflati
- 3Genunchi drept-Edem intraosos condilian intern
- 14leziune menisc intern genunghi drept
- 8Entorsa genunchi la fotbal
- 14Durere sub genunchi...
- 0Genunchi umflat dupa artroscopie
- 0probleme la genunchi dupa operatie
- 4de mai bine de un an are durerii puternice de genunchi, fara niciun diagnostic
- 3degenerescenta Mi.
- 7Artrosinovita genunche
Mai multe informații despre: Genunchiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: