Dureri genunchi si instabilitate
Buna ziua, acum o luna si jumatate m-am lovit la fotbal, am ridicat piciorul si la contactul cu mingea, s-a auzit un pocnet putin mai jos de rotula si am simtit cum sa rotit usor, dar sesizabil, spre exterior. La inceput m-a durut foarte rau genunchiul iar dupa o luna de zile nu il puteam flexa mai mult de aprox 60 de grade, simteam ca ceva imi blocheaza genunchiul si nu ma lasa sa il flexez + dureri. Acum dupa 1 luna si aprox 3 saptamani imi pot flexa piciorul cu usoare dureri, pot conduce sau merge pe bicicleta dar inca simt o instabilitate mare cand indrept piciorul si inca este umflat genunchiul spre interior (ca un os) si se simte diferenta fata de celalalt.
Am 97 kg, 1.8m inaltime. In ultimii 2 ani am mai avut probleme la nivelul articulatiilor (am calcat stramb si a durat 4 luni pana sa imi refac complet glezna) si in 2 ani de zile am ajuns de la aproape 76-80 kg la 100 (am mai slabit in ultima jumatate de an vreo 3 kg). As dori sa stiu daca acea umflatura (os) se va duce cu timpul si daca imi pot relua activitatea sportiva (incerc sa slabesc trepat si aveam planuri pentru vara aceasta sa slabesc facand sport)
Genuflexiuni pot face insa nu pot pana jos.
Am 97 kg, 1.8m inaltime. In ultimii 2 ani am mai avut probleme la nivelul articulatiilor (am calcat stramb si a durat 4 luni pana sa imi refac complet glezna) si in 2 ani de zile am ajuns de la aproape 76-80 kg la 100 (am mai slabit in ultima jumatate de an vreo 3 kg). As dori sa stiu daca acea umflatura (os) se va duce cu timpul si daca imi pot relua activitatea sportiva (incerc sa slabesc trepat si aveam planuri pentru vara aceasta sa slabesc facand sport)
Genuflexiuni pot face insa nu pot pana jos.
2 comentarii
Si din cauza kilogramelor in plus, dupa o alergare intensa, simt ca ma mananca pielea, mainile si mai ales picioarele.
Posibil ruptura ligament incrucisat anterior. Trebuie consult la ortoped
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9glezne, genunchii si coate pline de o iritatie rosie care provoaca mancarimi
- 5i s-a umflat genunchiul spre interior si merge foarte greu
- 5am mari dureri la picioare de la genunchi in jos pana la glezne inclusiv
- 42Leziune la nivelul cornului posterior al meniscului intern
- 4Sindrom femuro-patelar
- 10ma doare articulatia genunchiului
- 45Ghete ortopedice
- 6durere la piciorul drept si putin mai sus.. sub genunchi
- 6Ruptura posttraumatica partiala a LIA
- 6LIA rupt, LIP afectat, menisc fisuri degen., lez.Lig.lat.
- 3Genunchi rosii si calzi
- 8Durere la picior, cand nu face efort
- 0Ligamentele genunchi lezare
- 0Probleme Cu Genunchiul Drept
- 4durere dupa traumatism
- 14Durere profunda la piciorul drept, intr-o parte a genunchiului, spre interior
- 4Genunchi
- 0Sânge la genunchi
- 3Probleme la picioare
Mai multe informații despre: Genunchiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: