durere la piciorul drept si putin mai sus.. sub genunchi
am o durere in partea dreapta a tibiei la piciorul drept si o umfltura mica in aceea zona si aceasi durere mai sus sub genunchi.Ce as putea sa fac pt ca am tot dat cu diferite creme si mai nimic.
6 comentarii
Buna ziua!
Pentru a ne forma o idee despre problema D-voastra, este imperios necesar sa ne furnizati detalii utile:
- localizarea anatomica a durerii, tipul, caracterul, durata si periodicitatea acesteia;
- sexul, varsta, greutatea, profesia si sporturi practicate;
- antecedente traumatice, reumatologice, metabolice, cardiace, vasculare si de orice alta natura.
Abia mai apoi vom reusi sa ne formam o opinie medicala.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Pentru a ne forma o idee despre problema D-voastra, este imperios necesar sa ne furnizati detalii utile:
- localizarea anatomica a durerii, tipul, caracterul, durata si periodicitatea acesteia;
- sexul, varsta, greutatea, profesia si sporturi practicate;
- antecedente traumatice, reumatologice, metabolice, cardiace, vasculare si de orice alta natura.
Abia mai apoi vom reusi sa ne formam o opinie medicala.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna ziua!
Am 36 ani, m, 185, 75kg, operator calculator si sport mai putin dar activitate am pt ca stau la tara.Durerea este aproape continua si se localizeaza de la genunchi in jos dar este mai pregnanta in tibie.Antecedente de sanatate (operat de apenticita)in rest nimic.
Am 36 ani, m, 185, 75kg, operator calculator si sport mai putin dar activitate am pt ca stau la tara.Durerea este aproape continua si se localizeaza de la genunchi in jos dar este mai pregnanta in tibie.Antecedente de sanatate (operat de apenticita)in rest nimic.
Buna ziua!
Este absolut imposibil de raspuns, atata timp cat nu precizati caracterul durerii, tipologia si mai ales localizarea ei anatomica.
Poate fi o durere vasculara, osoasa, musculara, ligamentara, tendinoasa etc etc etc.
Asteptam detalii semniificative.
Cu stima.
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Este absolut imposibil de raspuns, atata timp cat nu precizati caracterul durerii, tipologia si mai ales localizarea ei anatomica.
Poate fi o durere vasculara, osoasa, musculara, ligamentara, tendinoasa etc etc etc.
Asteptam detalii semniificative.
Cu stima.
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Buna ziua
Am si eu o problema...in ultima vreme ma fulgera o durere in zona tibiei drepte...ca si cum ma curentez... durerea este scurta(asemanatoare durerii in cot cand iti atingi nervul)...si asta se intampla mai mult cnd sunt la volan.
Sunt Tehnician IT, am 26 de ani, 72kg si sport nu prea practic...doar ce alerg pe la munca.Antecedente traumatice nu am avut.
Multumesc mult
Am si eu o problema...in ultima vreme ma fulgera o durere in zona tibiei drepte...ca si cum ma curentez... durerea este scurta(asemanatoare durerii in cot cand iti atingi nervul)...si asta se intampla mai mult cnd sunt la volan.
Sunt Tehnician IT, am 26 de ani, 72kg si sport nu prea practic...doar ce alerg pe la munca.Antecedente traumatice nu am avut.
Multumesc mult
Buna seara!
Un consult clinic direct poate elucida problema.
Poate fi o problema osoasa, musculara, aponevrotica, dar mai ales una neurologica, resepctiv compresia vreunui nerv superficial.
Cu stima.
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Un consult clinic direct poate elucida problema.
Poate fi o problema osoasa, musculara, aponevrotica, dar mai ales una neurologica, resepctiv compresia vreunui nerv superficial.
Cu stima.
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 180apa la genunchi
- 2trosneli ale genunchilor
- 6Daca stau mai mult in picioare sau pe scaun ma dor foarte tare picioarele de la genunchi in jos
- 9dureri picioare noaptea
- 10lovitura la genunchi
- 22IRM traducere rezultat
- 4Apa (lichid) la genunchi
- 0ma doare genunchiul
- 9gonartroza. ciocuri la genunchi
- 0Durere picior !
- 1durere de genunchi
- 3durere genunchi si laba piciorului
- 3Meloreostoza
- 1inflamarea genunchiului
- 5Durere laba piciorului drept
- 6Durere genunchi drept
- 3Problema genunchi
- 8Dureri de oase
- 1durere picior stang
- 0Operație menisc picior umflat dupa 3 săptămâni.
Mai multe informații despre: Durerea la picior Genunchiul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Boala Osgood-Schlatter (Apofizita tibială anterioară de creștere)
- Gonartroza (artroza genunchiului)
- Leziunile ligamentelor incrucisate ale genunchiului
- Leziunile de menisc
- Ruptura de menisc
- Condromalacia rotuliană (patelară) - condropatia
- Fracturile rotulei
- Osteoartrita genunchiului
- Durere în picior
- Articulatia genunchiului (genunchiul)
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: