Va rog sa îmi oferiți un răspuns

10-03-2019
Azs
Nu este medic/terapeut
Azs
Băiețelul meu de 8 luni, in urma cu 10 zile a fost răcit, (tuse, febră, muci ) și ia trecut, acum trei zile am fost in vizita la bunica lui și se simțea foarte rău, era răcită, tusea, avea febră
și așa mai departe...de ieri băiețelul meu a început să îi curgea ochișorii, are muci foarte multi, și febră a făcut 40. I-am administrat antitermice ( Nurofen, și la 4 ore supozitor Paracetamol, și tot nu ii scădea și apoi i-am dat 3 picături de Alvotor. Urmează să mergem la pediatru dar mereu ne da antibiotic, chiar si la un roșu în gât ia prescris antibiotic pe motivul că nu lăsăm să se facă puroi in gat... Nu i-am dat, ci am incercat cu uleiuri esențiale și a dar rezultate. Dar am emoții pentru vizita de mâine pentru că parca vad că din nou îmi va prescrie antibiotic. In continuare are febră 38;6, și nasul înfundat, dar tot odată ii curg mucisori curați, transparenți. M-am uitat in gâtul lui nu este roșu, iar de tușit foarte ușor și doar o data lam auzit, 2 dințișori stau să iasă, dar mă gândesc că e prea mare febra sa fie de la dinți. Apreciez și vă mulțumesc anticipat pentru orice răspuns. O zi minunată va doresc
2 comentarii
1
10-03-2019, ora 17:06
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Pt febră peste 38, 5 rectal Nurofen 4 ml sau 6 Panadol; alternăm dacă e nevoie mai des de 6 ore. Ser fiziologic și aspirație nazală ziua, Vibrocil pic.dacă este nasul obstruat noaptea. Vit C 5-6 pic dimineața și la prânz. La 3-4 zile de evoluție se apreciază starea și se decide tratamentul. Succes !
0
11-03-2019, ora 11:28
Azs
Nu este medic/terapeut
Azs
Vă mulțumesc din suflet pentru că v-ați rupt din timpul dumneavoastră pentru a-mi da un răspuns. O zi minunată
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cum afectează co-infecţiile coronavirus, virus sinciţial respirator şi rinovirus copiii
  • Nivelul de activitate fizică - invers proportional cu numărul de zile de infecții ale tractului respirator superior la copii
  • Infecțiile respiratorii înainte de vârsta de doi ani pot crește riscul de deces din cauza unei boli respiratorii la vârsta adultă
  •