Va rog sa îmi oferiți un răspuns
Băiețelul meu de 8 luni, in urma cu 10 zile a fost răcit, (tuse, febră, muci ) și ia trecut, acum trei zile am fost in vizita la bunica lui și se simțea foarte rău, era răcită, tusea, avea febră
și așa mai departe...de ieri băiețelul meu a început să îi curgea ochișorii, are muci foarte multi, și febră a făcut 40. I-am administrat antitermice ( Nurofen, și la 4 ore supozitor Paracetamol, și tot nu ii scădea și apoi i-am dat 3 picături de Alvotor. Urmează să mergem la pediatru dar mereu ne da antibiotic, chiar si la un roșu în gât ia prescris antibiotic pe motivul că nu lăsăm să se facă puroi in gat... Nu i-am dat, ci am incercat cu uleiuri esențiale și a dar rezultate. Dar am emoții pentru vizita de mâine pentru că parca vad că din nou îmi va prescrie antibiotic. In continuare are febră 38;6, și nasul înfundat, dar tot odată ii curg mucisori curați, transparenți. M-am uitat in gâtul lui nu este roșu, iar de tușit foarte ușor și doar o data lam auzit, 2 dințișori stau să iasă, dar mă gândesc că e prea mare febra sa fie de la dinți. Apreciez și vă mulțumesc anticipat pentru orice răspuns. O zi minunată va doresc
și așa mai departe...de ieri băiețelul meu a început să îi curgea ochișorii, are muci foarte multi, și febră a făcut 40. I-am administrat antitermice ( Nurofen, și la 4 ore supozitor Paracetamol, și tot nu ii scădea și apoi i-am dat 3 picături de Alvotor. Urmează să mergem la pediatru dar mereu ne da antibiotic, chiar si la un roșu în gât ia prescris antibiotic pe motivul că nu lăsăm să se facă puroi in gat... Nu i-am dat, ci am incercat cu uleiuri esențiale și a dar rezultate. Dar am emoții pentru vizita de mâine pentru că parca vad că din nou îmi va prescrie antibiotic. In continuare are febră 38;6, și nasul înfundat, dar tot odată ii curg mucisori curați, transparenți. M-am uitat in gâtul lui nu este roșu, iar de tușit foarte ușor și doar o data lam auzit, 2 dințișori stau să iasă, dar mă gândesc că e prea mare febra sa fie de la dinți. Apreciez și vă mulțumesc anticipat pentru orice răspuns. O zi minunată va doresc
2 comentarii
Pt febră peste 38, 5 rectal Nurofen 4 ml sau 6 Panadol; alternăm dacă e nevoie mai des de 6 ore. Ser fiziologic și aspirație nazală ziua, Vibrocil pic.dacă este nasul obstruat noaptea. Vit C 5-6 pic dimineața și la prânz. La 3-4 zile de evoluție se apreciază starea și se decide tratamentul. Succes !
Vă mulțumesc din suflet pentru că v-ați rupt din timpul dumneavoastră pentru a-mi da un răspuns. O zi minunată
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 95 ani - IgE de 3 ori mai mare
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 11Nu se vindeca nasul
- 3pe fondul unei raceli banale a facut o otita medie acuta
- 4pneumonie copil 9 luni
- 9sirop imunitate
- 9raceala la bebe
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 11Polipi inflamati
- 2raceala si tuse
- 0raceala si tuse - fetita 6 ani
- 3raceli repetate de cand am inceput gradinita
- 5Părere... baietelul meu raceste des
- 3Raceala prelungita
- 0raceala
- 2Bebelusa 9 luni
- 1Sfaturi pentru administrare LUIVAC
- 1Ajutatima va rog - bebe de 9 luni din doua in doua luni mi.a racit
- 0Nas - când respira se aude ca un farnait
Mai multe informații despre: raceala la copii