Copil 2ani si 9luni.racit de 2saptamani
Buna ziua, am nevoie de o parere.este racit de 2 saptamani, am urmat tratament cu zinnat 5 zile plus nurofen, bronhexim si maxitrol pentru ochisori facuse conjunctivita si pentru nasuc picaturi de 3 ori pe zi, era foarte infundat si cu secretii nazale.dupa tratament parea ca isi revine, dupa 2 zile a inceput sa faca o suoara temperatura nu mai mult de 38, 8 si numai un episod seara.am fost din nou la medic si nea dat klacid pentru 7zile, plus nurofen fluimucil si maxitrolul pentru nasuc.dupa 3zile de klacid nu mainare secretii nazale, doar face in continuare un episod de temperatura seara si tuseste mult, o tuse care o rupe.am fost la medic si fara nici macar sa il atinga mia spus sa merg la ORL ca are polipi si trebuie operat.ma preocupa episodul de temperatura si tusea care pare ca nu il lasa deloc.luni o sa merg la un Orl dar am nevoie de o parere.va multumesc
3 comentarii
Buna dimineata
Trebuie sa va sugerez faptul ca este cazul sa opriti tentativa de administrare a unei noi cure de antibiotic pt simplul fapt ca, datorita mutatiilor prin care se adapteaza virusii si bacteriile la variatiile tot mai bruste de temperatura si umiditate cu care ne confruntam, determina o inflamatie a mucoasei de cai respiratorii care cedeaza intr-un timp mai lung, astfel incat se constata, dupa raceli, ca persista o tuse reziduala in medie 3 sapt, plus/minus cateva zile. Asigurati copilului exces de lichide, sucuri naturale si fructe zemoase, plimbari zilnice in aer liber si atmosfera umidificata in dormitor fara excese termice. Sanatate !
Trebuie sa va sugerez faptul ca este cazul sa opriti tentativa de administrare a unei noi cure de antibiotic pt simplul fapt ca, datorita mutatiilor prin care se adapteaza virusii si bacteriile la variatiile tot mai bruste de temperatura si umiditate cu care ne confruntam, determina o inflamatie a mucoasei de cai respiratorii care cedeaza intr-un timp mai lung, astfel incat se constata, dupa raceli, ca persista o tuse reziduala in medie 3 sapt, plus/minus cateva zile. Asigurati copilului exces de lichide, sucuri naturale si fructe zemoase, plimbari zilnice in aer liber si atmosfera umidificata in dormitor fara excese termice. Sanatate !
Scces si rabdare ! Iarna va urma si nu trebuie sa va sperie. Nu este benefica terapia indelungata nici pt copilas.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3raceala - defectiune de respiratie
- 4Fetita mea raceste ff des, are diverse viroze care se mai si complica
- 3pe fondul unei raceli banale a facut o otita medie acuta
- 8de cand a inceput gradinita am inceput cu racelile foarte dese
- 4Tratament cu Singulair
- 2raceala si tuse
- 3raceala la copil
- 3raceli repetate de cand am inceput gradinita
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 8raceala bebe 2 luni
- 10tuse productiva de foarte mult timp si mucozitati continue
- 1muci la 11 luni
- 5Viroze la copii
- 3Raceala bebelus 3 luni jumate
- 1Sfaturi pentru administrare LUIVAC
- 3Aerosoli folositi prea des
- 3Bebelus bronsita 3
- 2Bebeluș de 5 luni tușește și curge nasucul.
- 1Tuse plină si nas care curge
- 1Bebe va rog un sfat! în urma unei răceli a rămas cu o tuse
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: