Raceala bebelus 3 luni jumate
Buna ziua! Am p fetita de 3 luni jumate care are nasucul infundat, stranuta si tuseste de 3 zile. Febra nu a facut. Doctorul de familie ne-a dat Panadol dar fetita il refuza, nu pot sa il dau sub nicio forma ca il scuipa. Intrebarea mea este: ce as putea sa ii dau altceva? E ok daca ii pun paracetamol supozitor? Mie mi se pare ca tuseste destul de urat si ma ingrijorez ca nu accepta PAnadolul. Multumesc anticipat
3 comentarii
Buna ziua
Puteti opta pt Nurofen sirop 2, 5 ml x 3/zi, cu efect similar, poate il accepta.
Daca nu, se poate recurge si la Paracetamol supozitor...
Puteti opta pt Nurofen sirop 2, 5 ml x 3/zi, cu efect similar, poate il accepta.
Daca nu, se poate recurge si la Paracetamol supozitor...
Buna ziua!
Dupa cate descrieti, pare sa aiba o rinita sau o rinofaringita acuta. Insa daca nu face febra si nici durere, nu vad rostul Panadolului, care e de fapt Paracetamol. Deci nu o mai fortati sa il accepte.
Puteti in schimb sa ii puneti apa de mare sau ser fiziologic in nas si apoi sa o aspirati cu batistuta sugarului.
Dupa cate descrieti, pare sa aiba o rinita sau o rinofaringita acuta. Insa daca nu face febra si nici durere, nu vad rostul Panadolului, care e de fapt Paracetamol. Deci nu o mai fortati sa il accepte.
Puteti in schimb sa ii puneti apa de mare sau ser fiziologic in nas si apoi sa o aspirati cu batistuta sugarului.
Multumesc frumos pentru raspunsuri.eu ma mai gandeam ca si-a iritat gatul ca striga foarte mult.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9PERITOL ?
- 3fetita 5 ani si 8 luni - dureri abdominale
- 9cresterea imunitatii la bb de 6 luni
- 8operatie de polipi - cauterizare de cornete la copil de 3 ani?
- 7simptom ciudat
- 6Baietel de 7 ani receste foarte repede
- 5baietel de 3 ani tot timpul racit.. laringita, rosu in gat, nas infundat si tuse
- 7ii curge nasul de o luna
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 0raceala sugar 1luna si 3 sapt
- 0raceala si tuse - fetita 6 ani
- 1bebe 5 luni racit
- 4Bebelus 3 luni nas infundat
- 1Febra peste Zinnat
- 1Ce spuneti despre aceasta alimentatie ?
- 3Copil 2ani si 9luni.racit de 2saptamani
- 2Va rog sa îmi oferiți un răspuns
- 0Nas - când respira se aude ca un farnait
- 1Tuse plină si nas care curge
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: