Tratament raceala la copii
Buna ziua! Am un baietel de 1an6luni care merge la cresa de putin timp. Bineinteles ca dupa primele 4 zile de mers la cresa, s-a umplut de muci. I-am administrat Colargol, Vibrocil, Gripstop, aerosoli cu ser fiziologic si in continuare are muci. Sunt 2 sapt de cand nu-i mai trec. Aveti vreo recomandare despre ce as putea sa incerc sa ii mai dau? Multumesc!
2 comentarii
Buna ziua
Nu specificati daca tratamentul l-ati facut intrerupand mersul la cresa. Un fapt este cert : in colectivitate, in acest sezon, micutul va trece prin multe episoade de rinita sau rino-faingita acuta. Daca veti incerca sa il duceti la cresa in sezonul cald, ar fi cu totul alta situatie in privinta rinoreei, de care nu scapa de 2 sapt. Poate reusiti sa rezolvati cresterea copilasului acasa pana se incalzeste.Sanatate ! Nu tratamentul este problema.
Nu specificati daca tratamentul l-ati facut intrerupand mersul la cresa. Un fapt este cert : in colectivitate, in acest sezon, micutul va trece prin multe episoade de rinita sau rino-faingita acuta. Daca veti incerca sa il duceti la cresa in sezonul cald, ar fi cu totul alta situatie in privinta rinoreei, de care nu scapa de 2 sapt. Poate reusiti sa rezolvati cresterea copilasului acasa pana se incalzeste.Sanatate ! Nu tratamentul este problema.
Multumesc frumos pentru raspuns! O perioada de 7 zile, cat a durat tratamentul, copilul a stat acasa.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Pot sa-i administrez septilin copilului meu?
- 11Nu se vindeca nasul
- 4fetita de 4 ani, care face destul de des puroi pe amiogdale (la viroze, raceli)
- 3pe fondul unei raceli banale a facut o otita medie acuta
- 4pneumonie copil 9 luni
- 6fetita de 4 ani raceste foarte des (aproape in fiecare luna)
- 3imunitate scazuta, baietel de 4 ani si jumatate raceste des
- 1mucisorii multi.cum scapam?
- 10Nas infundat, raceala copil 8 ani
- 5Părere... baietelul meu raceste des
- 1Pentru baietelul meu de 5 saptamani!
- 1Febra peste Zinnat
- 3raceli repetate (acum si lichid in spatele timpanului)
- 1Sfaturi pentru administrare LUIVAC
- 1Ajutatima va rog - bebe de 9 luni din doua in doua luni mi.a racit
- 4Nu scapam de raceala: Diagnostic medic ORL
- 9Secretii nazale de 7 saptamani
- 1Sinuzita copil
- 0Nas - când respira se aude ca un farnait
Mai multe informații despre: raceala la copii muci la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: