Tratament raceala la copii

Buna ziua! Am un baietel de 1an6luni care merge la cresa de putin timp. Bineinteles ca dupa primele 4 zile de mers la cresa, s-a umplut de muci. I-am administrat Colargol, Vibrocil, Gripstop, aerosoli cu ser fiziologic si in continuare are muci. Sunt 2 sapt de cand nu-i mai trec. Aveti vreo recomandare despre ce as putea sa incerc sa ii mai dau? Multumesc!
2 comentarii

Buna ziua
Nu specificati daca tratamentul l-ati facut intrerupand mersul la cresa. Un fapt este cert : in colectivitate, in acest sezon, micutul va trece prin multe episoade de rinita sau rino-faingita acuta. Daca veti incerca sa il duceti la cresa in sezonul cald, ar fi cu totul alta situatie in privinta rinoreei, de care nu scapa de 2 sapt. Poate reusiti sa rezolvati cresterea copilasului acasa pana se incalzeste.Sanatate ! Nu tratamentul este problema.
Nu specificati daca tratamentul l-ati facut intrerupand mersul la cresa. Un fapt este cert : in colectivitate, in acest sezon, micutul va trece prin multe episoade de rinita sau rino-faingita acuta. Daca veti incerca sa il duceti la cresa in sezonul cald, ar fi cu totul alta situatie in privinta rinoreei, de care nu scapa de 2 sapt. Poate reusiti sa rezolvati cresterea copilasului acasa pana se incalzeste.Sanatate ! Nu tratamentul este problema.

Multumesc frumos pentru raspuns! O perioada de 7 zile, cat a durat tratamentul, copilul a stat acasa.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3raceala - defectiune de respiratie
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 11Nu se vindeca nasul
- 6Baietel de 7 ani receste foarte repede
- 5raceli non stop, otite repetate, tuse, rinite care nu se mai opresc
- 13probleme cu mucisorii la bebe de11 luni
- 2mereu racit si dureri in gat
- 5Părere... baietelul meu raceste des
- 1Amigdale si răceli repete din 2 in 2 saptamâni
- 1Febra peste Zinnat
- 3raceli repetate (acum si lichid in spatele timpanului)
- 3Streptococus pneumoniae
- 2Raceala
- 2Mucisori bebe 1a si 4 luni
- 1Muci de 4 luni+ tuse productiva de o luna la bebe de 8 luni
- 3Copil 2ani si 9luni.racit de 2saptamani
- 3Bebelus bronsita 3
- 0Mucozitati in gat
- 1Tuse si muci de multe zile
Mai multe informații despre: raceala la copii muci la copil
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: