Bebeluș de 5 luni tușește și curge nasucul.

29-11-2019
Sanda Ceb.
Nu este medic/terapeut
Sanda Ceb.
Buna seara, ma ajutati va rog. Fetita mea de aproape 5 luni tuseste de 3 zile( la momentul actual se rupe tusea), îi curge nasucul, dar febra nu are si nici nu a facut defel. Ziua este activa, dar vizibil deranjata de tuse, posibil sa aibă dureri in gât. Noaptea este mai agitata, iritata..plânge câte un pic după ce tușește, inghite greu, dar adoarme înapoi. La moment ii curat năsucul cu apa de mare și aspirator nazal. Îmi Spune-ți va rog, este nevoie sa m-a adresez la medic pentru a administra ceva tratament, sirop pentru tuse..sau sa așteptăm și sa nu-i dau nimic. Mulțumesc mult!
2 comentarii
0
03-12-2019, ora 17:14
Dr. Eugenia Vitan
Pediatrie, Alba-Iulia
Dr. Eugenia Vitan
Buna seara
Probabil ca intre timp problema despre care ati scris s-a rezolvat, dar poate fi valabil ceea ce va scriu pt o situatie ulterioara.
Este sezonul virozelor si fetita Dvs. probabil a contactat de la cineva apropiat o astfel de viroza. Incercati sa ii usurati respiratia plasand un umidificator in camera copilului, de tip candela cu ulei de eucalipt, cimbru, mentol, numita Hapciu - R7, caci aerul se usuca si ii irita caile respiratorii. Aspirati secretiile nazale si continuati sa ii administrati apa de mare sau ser fiziologic.
Daca starea sa se inrautateste adresati-va unui medic, dar in general nu trebuie sa va faceti griji caci, viroza are o evolutie limitata.
0
03-11-2020, ora 19:45
adi12
Nu este medic/terapeut
adi12
Da recomand, si eu am avut probleme cu bebe, dupa multe cautari cred ca am gasit --------* ce mai bun umidificator[/url] iti recomand sa vezi mai multe modele inainte a meu este foarte complect are ionizator de aer si nu este sgomotos nu deranjaza bebe, tine foarte mult cu 5l de apa, are lcd cu higrometru ce permite sa vezi umiditatea constanta, si o mentine la 55% cred ca e suficent bebe nu mai are nas uscat sau muci dimineata, mai am si o lampa salina care cred ca ajuta si ea putin

(*modificat de admin)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: