raceala la copil
buna ziua, am o fetita de 3 ani si 8 luni care imi raceste foarte des cu rosu in gat cu temperatura.doctora mi-a dat antibiotic zinnat, tantum verde, vibrocil dar nu pot sa ii pun in nasuc ca nu sta sub nici o forma.tuseste si are nasucul infundat.Ce pot sa ii dau de tuse si pentru nasuc ca nu sta sa ii pun picaturi.Va rog sunt foarte disperata nu mai stiu ce sa fac.Va multumesc.
3 comentarii
daca nu reusiti cu picaturi, nici spray nici bioparox, tantum verde sau ceva de genul, atunci trebuie sa asteptati sa isi faca efectul antibioticul... sau vorbiti cu ea frumos si o convingeti pentru nasuc sa stea la picaturi, sa stea la suflat nasul... nu vrea nici spray cu apa de mare nimic?
nu sta cu nimic sa ii pun in nasuc, am incercat sa imi pun si eu si sotul nimic nu o putem face sa stea.La gradinita la fel nu poate nici asistenta sa ii puna, medicamentele le ia oricat de rele sunt dar este problema la nasuc si asta o deranjeaza cel mai mult. ca nu poate sa respire ca lumea si nu poate dormii..Nasucul il sufla dar degeaba.As vrea sa va intreb se poate face aerosoli si cu ce iar pentru tuse pot sa ii dau ceai de platlagina la varsta ei, sau altceva?Va multumesc frumos.
Pai aerosoli se pot face, dar ideal ar fi sa va recomande medicul- eu foloseam adrenalina pentru ca usuca secretiile. Nu cred ca e vreo problema cu patlagina...
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6fetita de 4 ani raceste des
- 3fetita de aproape 4 ani care se imbolnaveste mereu
- 3pe fondul unei raceli banale a facut o otita medie acuta
- 3raceala
- 1raceli repetate la copil 6 ani
- 0fetita de 8 ani raceste mereu
- 0raceala copil 8 luni
- 5Infectie virala sau bacteriana?
- 3fetita mea (2 ani) raceste des
- 3raceli repetate de cand am inceput gradinita
- 6fetita raceste in fiecare luna si cand raceste ii curge tare nasul cu mucus gros
- 3Medic pneumolg sau alergolog?
- 1otite repetate copil 4 ani
- 3imunitate/imunizare copil 8 ani
- 2Raceala
- 2bebe racit
- 3Raceala bebelus 3 luni jumate
- 2Tratament raceala la copii
- 1Tuse plină si nas care curge
Mai multe informații despre: raceala la copii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: