Va cer ajutor disperat!!! atacuri de panica
Buna ziua! Am fumat 4 ani de zile iar acum 3 luni m-am lasat. Totul a inceput intr-o zi cand am simtit ca un fulger srabatand partea stanga pieptului. Am facut atac de panica si am simtit ca voi muri. A fost bine 2 zile, iar la scoala am avut alte atacuri care au fost stapanite dar am ramas vreo 3 saptamani cu durere in piept si spate care se muta: ba in stanga, ba in drapta. Am fost la un consult cardiologic si EKG-ul a iesit bine doctorul dandu-mi propanolol, magne b6 si extraveral. Acum durerile in piept nu le mai am doar atunci cand am o emotie puternica. Acum am si ganglioni mobili la gat care ma cam sperie. Plus de asta cand simt gum de tigara sau fum simt ca ma sufoc. Simt ca am si o secretie care vine din gat care nu o pot scoate si imi vine sa tusesc pentru a o elimina. De tusit nu tusesc involuntar. De inghitit numai cand ma gandesc la boli nu mai pot face procesul de deglutitie si simt ca mi se opreste respiratia. Medicul meu de familie mi-a spus cand am fost sa ma consulte la plamani ca nu are de ce sa ma consulte ca totul este de natura psihologica. Astazi am iesit pe strada (nu pentru prima data) si era un fum de simteam ca nu pot respira si o senzatie de arsura in piept in zona sternului. Tin sa mentionez ca sunt baiat si am 20 emde ani. Eu in urma cu 3 luni am aflat ca sunt suspect de o boala autoimuna (incueabila) si medicul meu crede ca am intrat intr-o depeesie care ma face sa cred ca sufar de boli grave la fiecare simptom resimtit de mine. Va rog mult sa ma ajutati.
2 comentarii
bolile autoimune se declanseaza cand organismul confunda proteina straina care patrunde cu mancarea cu proteina proprie si o ataca
asa ca ai o solutie BUNA
in loc sa.ti plangi de mila si sa stai in stres permanent
pui mana pe carte, reviste sau internet( studiul China..s.a)
te documentezi si treci pe un regim alimentar apropiat de vegetarian
ecluzi complet toate Lactatele.. care sunt cele mai contarindicate pentr tine in acest caz
reduci carnea si pestele la doar15% din regimul alimentar
consumi multe legume si mai putine fructe
te hidratezi corect, te misti cat trebue, faci sport.
Valabil.pentru...TOT restul Vietii
asa ca ai o solutie BUNA
in loc sa.ti plangi de mila si sa stai in stres permanent
pui mana pe carte, reviste sau internet( studiul China..s.a)
te documentezi si treci pe un regim alimentar apropiat de vegetarian
ecluzi complet toate Lactatele.. care sunt cele mai contarindicate pentr tine in acest caz
reduci carnea si pestele la doar15% din regimul alimentar
consumi multe legume si mai putine fructe
te hidratezi corect, te misti cat trebue, faci sport.
Valabil.pentru...TOT restul Vietii
@ alexis951
Totul e pe fond psihic.
Aveti Anxietate.
Mergeti la un psihiatru si daca sunt fonduri, la psiholog, sa va evalueze si eventual sa va dea un tratament.
Totul e pe fond psihic.
Aveti Anxietate.
Mergeti la un psihiatru si daca sunt fonduri, la psiholog, sa va evalueze si eventual sa va dea un tratament.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6Atac de panica (acum 2 ani).. Au inceput palpitatii, amorteli, intepaturi in partea stanga
- 0pentru cei care vor sa renunte la fumat...
- 3de la varsta de 15 ani ma confrunt cu atacurile de panica
- 3incercand sa dorm fac extrasistole, atacuri de panica, crize de spasmofilie
- 8sufar de foarte multi ani de atacuri de panica, anxietate, o fobie puternica ca fac infarct
- 8Atacuri de panica sau probleme de sanatate?
- 6imi este frica sa mai merg la facultate la ora de engleza
- 6Am avut atacuri de panica si nu am stiut cum sa reactionez
- 2Impuls nervos dureros
- 1alcool si tutun
- 1vreau sa ma las de fumat
- 34depresie anxietate, atacuri de panica si tulburari obsesiv compulsive
- 9va cer ajutorul disperat... este intr-adevar o problema psihologica?
- 1Credeti ca ar trebui sa reincep sedintele cu psihologul sau sa incerc sa ma linistesc singur?
- 3Anxietatea si atacurile de panică revin
- 3Simptome dupa atac de panica
- 12Atacuri de panica dese/Probleme de respiratie
- 3Anxietate, atacuri de panică foarte dese
- 9Anxietate si atacuri de panica
- 2Atac de panica
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Renuntarea la fumat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: