Stari de rău, simptome diferite
In 2011 mi s.a spus ca am suflu sistolic pana acum doi ani nu am avut nimic ce sa ma nelinisteasca, am trecut prin niste probleme de familie si atunci am inceput sa am atacuri de panica si am ajuns la spital unde mi s.a spus ca am tahicardie (cam de 4 ori) din 2011 nu am mai fost la consult pana cum o luna unde mi s.a spus ca nu am absolut nimic la inima, de doi ani fac atacuri de panica din orice motiv, am mancarimi pe toata pielea fara sa am vreo dermatita sau orice semn, oboseala iar cand ma pun sa dorm sunt somnambula si ma trezesc ca si cand nu am dormit deloc, si de multe ori dureri intense de cap in zona tamplelor, credeti ca ar fi depresie sau imi provoc singura problemele?
2 comentarii
Am 20 de ani, 56 kg si am uitat sa scriu ca am dureri de spate de foarte mult timp si cateodata respiratie îngreunată..
Trebuie sa va tratati atacurile de panica si somatizarile de anxietate la psihiatru, psiholog.
In 2-4 saptamani, cu un antidepresiv bun, va veti pune pe picioare.
In 2-4 saptamani, cu un antidepresiv bun, va veti pune pe picioare.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 32atac de panica - infromatii
- 45acum 2 luni am suferit un atac de panica
- 1poate fi tiroida?
- 16depresie si stari de panica
- 6Cum sa scap de atacuri de panica?
- 11atac de panica la 7 ani?
- 5Ce diagnostic pot sa am?
- 6Dupa 2 ani de casnicie suntem in pragul divortului
- 15Nevroza cu atacuri de panica! In permanenta!
- 2Psihoterapeut Timisoara - atacuri de panica
- 18Ganduri ca as avea ceva si as fi bolnav
- 19Eu si atacurile de panica! Povestea mea care a prins culoare intr-un sfarsit.
- 4Anxietate si atacuri de panica
- 6Boala psihică- nu stiu ce este
- 7Atac de panică, anxietate şi depresie;
- 5Lipsa de aer si stare de neliniste
- 4Anxietate, atacuri de panica
- 2Tensiune arteriala crescuta pe fond de stare de anxietate
- 10Am nevoie de un sfat ce sa fac sa nu ma mai gandesc cum ca as avea o tumoara sau cancer
- 42Va rog ajutor! Simt incontinuu o frica intensa in tot corpul si senzatia ca se va intampla ceva rau
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: