Anxietate, atacuri de panica
Buna ziua.De aproximativ 5 luni sufăr de atacuri de panică.Am făcut rmn la cap perfect, ekg, ecografie Si holter ekg unde am fost depistat cu puls de 174 Si a zis ca nu e nimic grav Si mi-a dat sa i au egilok de 25 mg.Am fost Si la endocrinolog Si mi a zis ca nu am nimic.Am fost Si la psihiatru Si mi-a dat sa i au zoloft Si xanax.Vreau sa va întreb ce anazile sa fac Si dacă pot sa patesc ceva.Am 16 ani.Mulțumesc frumos
4 comentarii
Buna ziua, nu mai ai ce analize sa faci. Intr-o astfel de situatie se recomanda psihoterapie, alaturi de tratamentul medicamentos.
Am început sa merg Si la psiholog.Mulțumesc pentru răspuns
In functie de cat de frecvente sunt atacurile de panica, poti lua o decizie educata daca e nevoie sa apelezi si la medicamente. Ar trebui sa te sfatuiesti si cu psihologul. Adesea aceste simptome se rezolva mai repede decat crezi cu ajutorul psihoterapiei si nu e nevoie sa te complici cu efectele secundare ale medicamentelor, daca simti ca poti face fata suficient cat sa exersezi ce inveti la psihoterapie pana vezi rezultate. (de obicei 3-4 saptamani in functie de intensitatea problemelor si frecventa intalnirilor)
Iti tinem pumnii!
Iti tinem pumnii!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 26atacuri de panica
- 3Slabiciune... atacuri de panica, anxietate
- 9Va rog ajutor!!! Am pielea unsuroasa, mai ales scalpul
- 5Cand rad ma ia ameteala rau
- 3frica si panica
- 3Atacuri de panica inainte sa adorm!
- 29Carti recomandate de voi despre depresie, neliniste, anxietate
- 16Mi-e din ce in ce mai greu!
- 14Mama mea de 78 de ani se sufoca
- 5Dureri de stomac si greturi din cauza anxietatii?
- 10Anxietate - povestea mea
- 5Probleme legate de anxietate si atacuri de panica...va rog pareri
- 5Cipralex-pe termen lung?
- 6stare de disconfort-durere surda in zona sternului care uneori se amplifica in durere acuta
- 10Tentaculele depresiei...
- 6Anxietate, atacuri de panica - Schimbarea antidepresivului.
- 13Anxietate sau altceva?
- 21Este necesara internarea la psihiatrie pentru tratarea atacurilor de panica?
- 1Tensiune mare si atac de panica
- 7Intepaturi pectoral stâng.
Mai multe informații despre: Anxietatea Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: