Anxietate, atacuri de panica | Forumul Medical ROmedic

Anxietate, atacuri de panica

11-10-2016
Jupiter
Nu este medic/terapeut
Jupiter
Buna ziua.De aproximativ 5 luni sufăr de atacuri de panică.Am făcut rmn la cap perfect, ekg, ecografie Si holter ekg unde am fost depistat cu puls de 174 Si a zis ca nu e nimic grav Si mi-a dat sa i au egilok de 25 mg.Am fost Si la endocrinolog Si mi a zis ca nu am nimic.Am fost Si la psihiatru Si mi-a dat sa i au zoloft Si xanax.Vreau sa va întreb ce anazile sa fac Si dacă pot sa patesc ceva.Am 16 ani.Mulțumesc frumos
4 comentarii
0
11-10-2016, ora 18:29
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua, nu mai ai ce analize sa faci. Intr-o astfel de situatie se recomanda psihoterapie, alaturi de tratamentul medicamentos.
0
11-10-2016, ora 19:10
Jupiter
Nu este medic/terapeut
Jupiter
Am început sa merg Si la psiholog.Mulțumesc pentru răspuns
0
17-10-2016, ora 20:56
Psiholog Andreea Chifu
Psihologie, Bucuresti, lg.pta.Constitutiei
Psiholog Andreea Chifu
In functie de cat de frecvente sunt atacurile de panica, poti lua o decizie educata daca e nevoie sa apelezi si la medicamente. Ar trebui sa te sfatuiesti si cu psihologul. Adesea aceste simptome se rezolva mai repede decat crezi cu ajutorul psihoterapiei si nu e nevoie sa te complici cu efectele secundare ale medicamentelor, daca simti ca poti face fata suficient cat sa exersezi ce inveti la psihoterapie pana vezi rezultate. (de obicei 3-4 saptamani in functie de intensitatea problemelor si frecventa intalnirilor)

Iti tinem pumnii!
0
19-10-2016, ora 17:47
Jupiter
Nu este medic/terapeut
Jupiter
Mulțumesc pentru răspuns !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul