depresie de 9 ani
timp de 9 ani am Depresie Anxioasa... multe stari de panica, tristete si de neliniste
3 comentarii
si ce ai facut in legatura cu asta ?
Cel mai bine citeste si celelate topicuri pe aceasta tema ca sa nu ne repetam. Multa sanatate!
Starea de anxietate de care suferi, trebuie cautata undeva in copilarie, si in general, este determinata de starea de spirit a mamei, care in primii ani de viata are un rol determinant in motivarea copilului pentru viata. Tie ti-a fost furat un vis, daca putem sa ne exprimam astfel, ceva din tine s-a rupt in momentul cand dezamagirea te-a coplesit. Poate fi o deceptie in dragoste, la o varsta frageda, ori poate fi sentimentul de nesiguranta pe care il ai vis-a-vis de viitor.
Anxietatea, sau lipsa poftei de viata, are cauze ciudate, este un blocaj emotional pe care il tarasti dupa tine de ani buni.
Incearca sa descoperi sursa acestei probleme, fiindca numai tu o poti afla, si explica-ne si noua, ca sa ne putem forma o opinie.Datele expuse de tine sunt mult prea generale, iar anxietatea e foarte complexa.curaj
Anxietatea, sau lipsa poftei de viata, are cauze ciudate, este un blocaj emotional pe care il tarasti dupa tine de ani buni.
Incearca sa descoperi sursa acestei probleme, fiindca numai tu o poti afla, si explica-ne si noua, ca sa ne putem forma o opinie.Datele expuse de tine sunt mult prea generale, iar anxietatea e foarte complexa.curaj
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 11Cititi, va rog, pana la capat si ajutati-ma daca puteti!!! episoade depresive
- 26De 4 ani de zile o depresie cauzata de un accident vascular
- 8NU stiu DE CE SUFAR...
- 6am nevoie urgent de un psiholog, sufar de depresie, cred
- 5diagnosticata cu hipertiroidism basedof si am fost la psihiatru pt ca am inceput sa fiu depresiva
- 4Cum pot sa scap de depresie?
- 6depresie? rog sfatul unui psihiatru.
- 3am des atacuri de panica, stare de panica,.mai mult stari de frica cand plec undeva
- 3cum scap de o obsesie care mi-a provocat anxietate si depresie?
- 26A luat cineva Seroquel XR 300?
- 9Anxietate. Depresie... Tratament?
- 9Anxietate depresie
- 20Psihiatru bun iasi
- 44Grup Suport pentru Anxietate si Depresie
- 6Depresie - anxietate
- 7Atacuri de panica
- 10Am stări foarte rele
- 7Intepaturi pectoral stâng.
- 1Anxietate și atacuri de panică
Mai multe informații despre: Atacurile de panica Depresia
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: