usturime si mancarime a penisului dupa sex oral
buna, acum 2 saptamani am intalnit o fata care mi-a facut sex oral neprotejat, de atunci simt o usturime/mancarime a glandului, nu a aparut nimic pe el, nu curge nicio secretie nu ma ustura la cand urinez, simt o usturime in restul timpului care este deranjanta.aveti ideee ce ar putea fi si cu se trateaza?am inceput sa iau ampicilina ce capul meu, multumesc !
4 comentarii
Nu ar trebui sa iei antibiotic de capul tau. In perioada asta sa fi foarte atent cu igiena personala, eventual spala-te cu ceai de galbenele si cred ca un unguent ar fi indicat. Intreaba un doctor sau la farmacie, nu trebuie sa iti fie rusine, i se poate intampla oricui. Se poate sa nu fie ceva foarte grav, poate fi o mica infectie doar. Eu sunt femeie si cand am probleme de genu asta, putine usturimi sau iritatii folosesc Nidoflor unguent si e foarte bun. Dar nu stiu daca e ok si in cazul barbatilor..eventual nu strica sa incerci, nu e scump, vreo 8 lei tubul. Ai grija de tine pe viitor, nu te lasa neprotejat mai ales daca nu ai o relatie serioasa. O boala se contacteaza foarte usor si te marcheaza pe viata. Multa sanatate!
Sa iti dai cu crema Triderm de doua ori pe zi timp de 7 zile si vezi cum te mai simti. Daca persista mergi la medic.
multumesc pentru sfaturi, am inceput sa ma dau cu Nidoflor, am intrebat si la farmacie, usturimea a inceput sa dispara, inca nu am aflat cauza exacta, si ma gandesc sa nu apara dupa o perioada.
Gigel31 cum stai care este situatia. Ai descoperit
Am si eu usturimi penis si nu trec. Ce sa rezolvat
Am si eu usturimi penis si nu trec. Ce sa rezolvat
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am mancarimi in zona genitala la exterior langa labii si scurgeri alb-galbui
- 8contaminare prin sex oral
- 2de cateva zile ma tot mananca in zona genitala...
- 4de cateva zile am mancarimi la nivelul labiilor inferioare si in acelasi timp ma si ustura
- 3pete rosii si mancarime
- 8Intrebare in legatura cu sex oral
- 7Usturime la urinare si mancarime
- 37despre SWING - schimb de parteneri
- 3durere la urinat, durere testicol si a picorului drept
- 5mi-au aparut cateva pete rosii in jurul penisului si mancarimi
- 4vaginita mixta - cum se transmite?
- 0Urinari frecvente - din 20 in 20 de minute
- 18Usturimi la urinat de 2 ani
- 1macarimi zona ingginala si bubite albe scort
- 2Ajutati-ma ! am fost diagnosticata cu condiloame genitale.
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
- 1Bubita rosie pe penis
- 1Candida se tot repeta!
- 2Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
- 2Ajutați-mă - a început să mă usture foarte rău când urinez
Mai multe informații despre: Sexul oral usturimea la urinare mancarimile in zona genitala usturime a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: