Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
Hei! In urma cu un an am simțit disconfort in zona vaginală atat in timpul actului sexual, cât și in mod obișnuit, durere in timpul micțiunii și mâncărimi și mi-am făcut un test de urina, luat de la farmacie, pe principiu celor de sarcina, care au avut ca rezultat pozitiv candida și vaginita bacteriana. După o perioada, mi-au trecut simptomele, însă imediat cum îmi scade imunitatea puțin reapar simptomele.
Acum mi-au aparut din nou, însă nu am nicio secretie diferită fata de obicei, doar ustura intrarea in vagin (IN EXTERIOR) in timpul mictiunii sau cand dau cu săpun, si simt mâncărimi ocazional. La ginecolog nu am cum sa merg, având in vedere zilele libere, iar problema trebuie rezolvată cât mai repede posibil. Ce îmi recomandați? Ce credeti ca am? Mersi
Acum mi-au aparut din nou, însă nu am nicio secretie diferită fata de obicei, doar ustura intrarea in vagin (IN EXTERIOR) in timpul mictiunii sau cand dau cu săpun, si simt mâncărimi ocazional. La ginecolog nu am cum sa merg, având in vedere zilele libere, iar problema trebuie rezolvată cât mai repede posibil. Ce îmi recomandați? Ce credeti ca am? Mersi
2 comentarii
Buna. Incercati sa vorbiti cu un ginecolog de pe Medic Chat. E 60 de lei consultatia. Poate va da un tratament.
Aici nu raspund ginecologi.
Aici nu raspund ginecologi.
Știu, doresc însă mesaje cu experiențe asemanatoare sau sfaturi, produse care au funcționat pt alte femei. Mersi de raspuns totuși:)
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 15O recomandare si un sfat
- 2de o saptamana am mancarimi in zona vaginului
- 3Mancarime in zona genitala
- 3am usturimi in zona vulvelor, mictiuni dureroase si dese
- 2mancarimi si usturimi dupa sex
- 3Usturimi care nu le dau de leac. as dori un sfat
- 4mancarime in zona vaginala
- 5pete rosii si mancarimi ale penisului
- 2Usturime penis
- 5Mancarimi genitale si roseala la exterior.. ce e?
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 0ciclu menstrual cu pauze
- 2Infecție în timpul sarcinii
- 0Mancarimi pubis
- 1usturime vaginale
- 0Analize secretie vaginala/col uterin
- 1Usturime si mancarime in zona genitala
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 0Durere la sfarsitul urinarii
- 1Blocaj tract urinar sau altceva?
Mai multe informații despre: Durerea la urinare mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala durere la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: