Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie

Hei! In urma cu un an am simțit disconfort in zona vaginală atat in timpul actului sexual, cât și in mod obișnuit, durere in timpul micțiunii și mâncărimi și mi-am făcut un test de urina, luat de la farmacie, pe principiu celor de sarcina, care au avut ca rezultat pozitiv candida și vaginita bacteriana. După o perioada, mi-au trecut simptomele, însă imediat cum îmi scade imunitatea puțin reapar simptomele.
Acum mi-au aparut din nou, însă nu am nicio secretie diferită fata de obicei, doar ustura intrarea in vagin (IN EXTERIOR) in timpul mictiunii sau cand dau cu săpun, si simt mâncărimi ocazional. La ginecolog nu am cum sa merg, având in vedere zilele libere, iar problema trebuie rezolvată cât mai repede posibil. Ce îmi recomandați? Ce credeti ca am? Mersi
Acum mi-au aparut din nou, însă nu am nicio secretie diferită fata de obicei, doar ustura intrarea in vagin (IN EXTERIOR) in timpul mictiunii sau cand dau cu săpun, si simt mâncărimi ocazional. La ginecolog nu am cum sa merg, având in vedere zilele libere, iar problema trebuie rezolvată cât mai repede posibil. Ce îmi recomandați? Ce credeti ca am? Mersi
2 comentarii

Buna. Incercati sa vorbiti cu un ginecolog de pe Medic Chat. E 60 de lei consultatia. Poate va da un tratament.
Aici nu raspund ginecologi.
Aici nu raspund ginecologi.

Știu, doresc însă mesaje cu experiențe asemanatoare sau sfaturi, produse care au funcționat pt alte femei. Mersi de raspuns totuși:)

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2o mancarime suparatoare in zona genitala
- 3zona genitala rosie, mancarimi, cojite care daca le rup sangereaza
- 3bubite insotite de mancarime
- 3de vreo 2 zile, cand urinez ma ustura ingrozitor de abia pot face
- 7Am si eu o intrebare va rog frumos
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 6nistatina si clotrimazol crema - imi sunt oare benefice?
- 4sunt simptome de candida sau poate fi ceva mai grav?
- 10boala venerica
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 6Usturimi vaginale
- 1Secretie alba si mancarimi in timpul sarcinii
- 0Problema testicule
- 0Roseata penis, mancarimi si dureri in timpl actului sexual
- 1Mancarime zona genitala
- 2Probleme genitale
- 1Dureri la urinare
- 4Infecție urinara/ candida
- 0Mancarime preput
- 2Posibil infectie urinara
Mai multe informații despre: Durerea la urinare mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala durere la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: