Candidoza/vaginita bacteriana? Ginecologie
Hei! In urma cu un an am simțit disconfort in zona vaginală atat in timpul actului sexual, cât și in mod obișnuit, durere in timpul micțiunii și mâncărimi și mi-am făcut un test de urina, luat de la farmacie, pe principiu celor de sarcina, care au avut ca rezultat pozitiv candida și vaginita bacteriana. După o perioada, mi-au trecut simptomele, însă imediat cum îmi scade imunitatea puțin reapar simptomele.
Acum mi-au aparut din nou, însă nu am nicio secretie diferită fata de obicei, doar ustura intrarea in vagin (IN EXTERIOR) in timpul mictiunii sau cand dau cu săpun, si simt mâncărimi ocazional. La ginecolog nu am cum sa merg, având in vedere zilele libere, iar problema trebuie rezolvată cât mai repede posibil. Ce îmi recomandați? Ce credeti ca am? Mersi
Acum mi-au aparut din nou, însă nu am nicio secretie diferită fata de obicei, doar ustura intrarea in vagin (IN EXTERIOR) in timpul mictiunii sau cand dau cu săpun, si simt mâncărimi ocazional. La ginecolog nu am cum sa merg, având in vedere zilele libere, iar problema trebuie rezolvată cât mai repede posibil. Ce îmi recomandați? Ce credeti ca am? Mersi
2 comentarii
Buna. Incercati sa vorbiti cu un ginecolog de pe Medic Chat. E 60 de lei consultatia. Poate va da un tratament.
Aici nu raspund ginecologi.
Aici nu raspund ginecologi.
Știu, doresc însă mesaje cu experiențe asemanatoare sau sfaturi, produse care au funcționat pt alte femei. Mersi de raspuns totuși:)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3mancarimi, usturimi si putina secretie albiceosa in zona genitala
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 3pete rosii si mancarime
- 8Mi s-a umflat labiile interioare, am mancarimi si ma ustura!
- 9mancarimi ingrozitoare in zona genitala
- 3usturimi vaginale
- 5Test papanicolau.. negii genitali
- 9Bube zona genitala
- 6Decalotare... acum simt o usoara mancarime si usturime. Ce poate fi?
- 3Va rog raspundeti nu ignorati - am o mancarime jos inauntru si cateodata si o usturime
- 2Am dureri in timpul actului sexual si nu stiu de ce!
- 0Mancarimi penis urmate de o besica
- 0Problema labii mici
- 1Afectiune genitala
- 0Usturime in zona intima
- 8Rani intre vulva si perineu
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 1Umflatură penis
- 1Lama lichidă în fundul de sac Douglas 2.31/1.11 cm
- 4Vaginita sau vaginoza de care nu scap!
Mai multe informații despre: Durerea la urinare mancarimile in zona genitala usturimea in zona genitala durere la urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: