Atunci cand urinez ma ustura. Ajutor!
va rog sa ma ajutati am o problema:atunci cand urinez ma ustura am luat nolicin timp de 10zile si imi trecuse.cum am intrerupt antibioticul a inceput sa ma usture iar akum am inceput sa fac spalaturi cu tamtum rosa... ce poate fii...o raceala...o infectie..?ce pot face in cazul acesta.??ce as putea sa iau...?va rog sa imi rsp...
12 comentarii
Foloseste antibiotice naturale. Propolis. In paralel cu tratamentul alopat foloseste comprese locale cu Aloe First (aloe si propolis) pe OB timp de 2 ore. Excesul de antibiotice favorizeaza candida. Efectul poate fi rapid si de durata. -
eu fac spalaturi vaginale cu tantum rosa dar sunt de moment dupa care apare iar usturimea.compresele cu ce ma ajuta.?un antibiotic tare... ce ar putea fii?
eu fac spalaturi vaginale cu tantum rosa dar sunt de moment dupa care apare iar usturimea.compresele cu ce ma ajuta.?un antibiotic tare... ce ar putea fii?
Propolisul este antibiotic, aloea actioneaza asupra mucoaselor in profunzime, pina la al 7-lea strat, si are efect antiinflamator, de calmare a durerii, antifungic, etc.
Aloe First le contine pe amindoua plus alte 11 plante medicinale (coada soricelului, etc).
Antibiotic mai tare ca propolisul si mai natural - fara efecte adverse - nu o sa gasesti. O saptamina de utilizare a lor simultana, plus antioxidanti cu actiune directa asupra pielii, mucoaselor (Se, vit.A, E) te-ar putea scapa de probleme.
Aloe First le contine pe amindoua plus alte 11 plante medicinale (coada soricelului, etc).
Antibiotic mai tare ca propolisul si mai natural - fara efecte adverse - nu o sa gasesti. O saptamina de utilizare a lor simultana, plus antioxidanti cu actiune directa asupra pielii, mucoaselor (Se, vit.A, E) te-ar putea scapa de probleme.
o sa incerc si astea le gasesc la farmacie sau plafar?ms
pe fiecare zi timp de 2ore timp de cate zile?
Daca nu le gasesti la farmacis sau plafar (asa ar trebui) iti pot spune eu unde sa le gasesti.
incearca urinol-sunt prafuri pentru infectie urinara foarte bune
Dar o analiza de urina si o urocultura ai facut?
ce iti recomand este sa iei No-spa tb 3x1 si un antiinflamator, daca suporti supozitor de Diclofenac sau Indomatacin 2x1 /zi. te mai astept cu vesti!
ce iti recomand este sa iei No-spa tb 3x1 si un antiinflamator, daca suporti supozitor de Diclofenac sau Indomatacin 2x1 /zi. te mai astept cu vesti!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2urinare dureroasa
- 1usturime la urinare si chegulete de sange cand urinez
- 4de un an ma chinui cu usturimi urinare, nu e candida, nu e teichomonas si nici Chlamydia
- 5luna de miere cu... probleme
- 5a suferit o operatie prin care i s-a scos rinichiul stang (avea o tumoare) si o coasta
- 5usturimi si senzatii groaznice la urinat
- 3usturimi la ejaculare si urinare
- 3Senzatia de a urina este permanenta si usturimea la fel...
- 8de 4 zile de fiecare data cand urinez ma doare ingrozitor
- 22urinez cu sange si ma ustura, asta dupa primul act sexual
- 4urinez de si imi e frica sa merg la doctor..
- 9durere testicule
- 21Infectii urinare repetate timp de 2 ani
- 1probleme in zona genitala
- 3Urinari prea dese
- 0Usturime puternica la urinat
- 0Operaţii la tractul urinar în ţară
- 3Secretie alba
- 2Miros neplăcut in zona intima
- 0Simptome fara diagnostic
Mai multe informații despre: usturimea la urinare caile urinare
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: