Sotia nu imi face sex oral
sunt casatorit de 11 ani..am mare nevoie de un sfat va rog...sotia mea nu doreste sa imi faca sex oral, eu ii fac ei se simte bine, ii place, dar mi-a zis ca ea nu vrea sa imi faca ptr ca ii este scarba.. si mie mi-a fost de 2-3 ori la inceput dar mi-a trecut...ea zice ba nu vreau ba nu pot.. eu o iubesc fff mult si nu vreau sa ne mai certam pe tema aceasta
9 comentarii
Buna ziua,
Sotia dvs nu a facut sex oral cu dvs. niciodata sau a facut o perioada si apoi a renuntat? Spuneti ca dvs. ii oferiti ei, de cat timp, de la inceputul relatiei cu ea sau mai tarziu sau foarte recent?
Sotia dvs nu a facut sex oral cu dvs. niciodata sau a facut o perioada si apoi a renuntat? Spuneti ca dvs. ii oferiti ei, de cat timp, de la inceputul relatiei cu ea sau mai tarziu sau foarte recent?
buna ziua eu am inceput sa ia fac de la inceputul relatiei ea nu mia facut niciodata si ne certam pe tema aceasta as dori un sfat bun sa terminam cu cearta va multumesc mult
Eu am luat-o de fata-mare si nu a avut relatii cu altii
Eu am luat-o de fata-mare si nu a avut relatii cu altii
Da. Sila sau scarba de a face sex oral isi are radacinile in cultura familiala (sau chiar cea extinsa, sociala); in general o generatie transmite alteia ceea ce inseamna sexul, ceea ce este permis si ce nu, ceea ce este scarbos sau nu, ceea ce este umilitor sau nu.
Daca nu doriti sa va mai certati pe tema asta dar totusi dvs. va doriti f mult sex oral de ce nu incercati o terapie de cuplu, sa explorati credintele despre sex si despre ceea ce pare injositor sau scarbos, etc.
Sau daca puteti tolera frustarea asta sa ii propuneti sotiei in continuare dar fara a impune, fara a va certa. Sau sa renuntati.
Daca nu doriti sa va mai certati pe tema asta dar totusi dvs. va doriti f mult sex oral de ce nu incercati o terapie de cuplu, sa explorati credintele despre sex si despre ceea ce pare injositor sau scarbos, etc.
Sau daca puteti tolera frustarea asta sa ii propuneti sotiei in continuare dar fara a impune, fara a va certa. Sau sa renuntati.
Inca o data va multumesc ptr raspuns...ea zice ca are o retinere si se simte obligata cind ii propun...ba ca se pot transmite boli in gura ei...dar eu stau fb cu igiena intima...ii explic ca n-are ce sa se intimple si ii dau exemlu cazul meu.ca nu am nimic chiar daca eu ii fac ei..dar nu vrea sa inteleaga e f.incapatanata...ma trimite la curve ca ea nu e curva.
.Eu din respect ca o iubesc prea mult nu vreau sa ma duc
.Eu din respect ca o iubesc prea mult nu vreau sa ma duc
Cu drag. Tocmai pentru ca va iubiti ar fi binevenita o terapie. De ce sa nu aveti o viata sexuala deplina.
in primul rand, ar trebui sa ii creati dorinta de a face asta. poate nu i s'ar mai parea scarbos daca i'ati arata ca va veti ingriji si mai mult special pentru asta. de exemplu, daca nu ati facut'o deja, epilati'va zona genitala si asta ar putea sa o atraga si sa considere sexy. apoi, incercati sa o convingeti sa va faca sex oral cu prezervativ. cumparati unele cu arome special concepute pentru sexul oral si incercati sa ii spuneti cat de atrasi sunteti de ea, si ca cea mai mare fantezie a dumneavostra este sa va faca ea sex oral, si ca ea primeste asta inca de la inceputul relatiei. faceti toate aceste lucruri si spuneti'i sa incerce o data, si ca daca ii va displacea, nu veti mai aduce niciodata vorba de acest lucru
Buna ziua. Dupa parerea mea aveti 2 variante. 1. Sa renuntati la idee, avand in vedere ca o iubiti nu ar trebui sa fie un capat de tara. 2. Sa o convingeţi prin alte metode. Spre exemplu sa evitati sa mai faceti dragoste pt o perioada chiar si atunci cand este ea cea care incepe...gasind tot felul de scuze. Va intra la banuieli, isi va dea seama cat de important este acest aspect pt dvs, va incerca sa faca, va reuşi, cu timpul o sa incapa sa-i placa si asta este. Este important ca atunci cand o face sa ii aratati cat de mult va place si eventual sa ii faceţi complimente.
Poate vrea sa insisti nu vrea sa arate ca ii place oral și dacă nu accepta te prefaci ca nui mai faci nici tu sex oral o perioada poate asa începe și ea
Soția dumneavoastră este o persoană religioasă?
Daca da, atunci se explică. Credința ortodoxă condamnă astfel de lucruri împotriva firii. A se citi secvanta din Vechiul Testament cu distrugerea cetăților Sodoma și Gomora.
Daca da, atunci se explică. Credința ortodoxă condamnă astfel de lucruri împotriva firii. A se citi secvanta din Vechiul Testament cu distrugerea cetăților Sodoma și Gomora.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10frigiditate, lipsa apetitului sexual
- 3BTS-uri, risc in cazul sexului oral?
- 23sex oral neprotejat
- 2In ce mod poate afecta sexul oral in cazul in care unul dintre parteneri poate are o boala venerica?
- 6insista sa ii fac sex oral... cum sa-i spun ca nu pot sa accept asa ceva?
- 8contaminare prin sex oral
- 2infectie orala+herpes+canale saliv iritat dupa sarut+sex oral
- 5Ce boli se pot contamina prin practicarea sexului oral?
- 10Sex oral protejat.
- 3Sexul oral
- 5Imi place sexul oral, ei - nu
- 0sex oral cu herpes
- 7sex oral - doresc un rasp
- 8Intrebare despre sexul oral
- 1Penibil
- 7Infectat cu hiv ?
- 1Boli care se iau prin sex oral
- 5Dubiosss?
- 2Intarziere menstruatie. Posibila sarcina?
- 1Întrebare ciudata
Mai multe informații despre: Sexul oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: