Usturimi, mancarimi exfoliere piele pe capul penisului
Acum o luna am avut o iritatie pe capul penisului, am folosit un unguent si a inceput apoi sa mi se intareasca piele pe capul penisului si pe pielea ce il acopera, am fost la un medic si a zis ca este o reactie alergica la acel unguent, am folosit apoi un unguent pe baza de gentamicina, mi-a trecut, dar dupa 3 saptamani a reaparut din nou, de data aceasta, am mancarimi si usturimi pe capul penisului mai mult pe partea stanga, mi-a aparut pe acea parte si o pata rosie, se exfoliaza pielea de capul lui, dar si de pe pielea ce il acopera, am dureri de testicole, mai puternice la cel stang, si usturimi usoare la urinare, dar nu intotdeauna, mai frecvent dimineata. Ma doare abdomenul in dreapta in zona apenticitei, dar si in stanga simetric, ma doare pieptul in dreapta si in stanga sternului simetric, iar pe obrazul stang mi-a aparut parca mai multe cosuri, uneori dimineata parca am febra. Am fost la doctor si mi-a zis ca este o dermatita datorita stresului. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, eu sunt plecat in Italia acum si aici este foarte greu sa comunic cu medicii avand in vedere cum sunt vazuti romanii aici. Va multumesc anticipat.
3 comentarii
As vrea sa mentionez ca nu am mai avut nici un contact sexual din decembrie. Nu stiu daca are legatura, dar cred ca este bine sa adaug ca aceasta iritatie mi-a aparut la 3 zile dupa tratament cu augmentin, iar a doua oara dupa 2 zile de tratament cu amoxixilina, am luat aceste doua antibiotice pentru a urma un tratament la dentist. Va multumesc.
am si eu o problema asemanatoare... acum o luna imediat dupa un contact sexual mi sa umflat pielea de capul penisului a doua zi se desumflase dar in schimb pielea era uscata si a inceput sa se cojasca am avut si o scurgere, ca o infectie, urat mirositoare... dupa cateva zile aceste simptome au disparut dar reapar dupa fiecare contact sexual...ce sa fac?
De aproximativ o luna am o usturime foarte jenanta in zona fraului preputului care si-a schimbat culoarea (este foarte alb) si deasemenea foarte rigid, iar cand decalotez penisul, zona din jurului preputului este iritata si foarte lucioasa. Deasemena, am usturimi si in momentul urinarii si o foarte mare jena in timpul actului sexual. Mi-am facut analizele de 2 saptamani la sange si urina, nu mi-a iesit nimic deosebit, m-a vazut deasemenea si un dermatolog. Mi s-a recomandat sa consum ceva mai multe lichide si sa folosesc bepanthen seara dupa ce ma spal in zona respectiva. Situatia nu mi s-a imbunatatit absolut deloc, am aceleasi usturimi la urinare si in zonele respective. Va rog sa ma ajutati si cu alte sfaturi sau tratamente! multumesc anticipat!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3am niste mancarimi in zona genitala, iar daca ma scarpin ma ustura si cand urinez parca ma arde
- 2Mancarime persistenta in zona pubiana
- 2Sunt nelamurita!
- 3acum 2-3 luni, mi-a aparut o blanda pe scrot, care dupa ceva timp a facut o coaja neagra
- 4de cateva zile am anumite mancarimi in zona vaginului
- 2de cateva zile ma tot mananca in zona genitala...
- 2Mancarimi in zona pubiana
- 4Secretie urat mirositoare si mancarimi usoare pe canal
- 2mancarimi inainte de menstruatie...
- 5iritatie si mancarime pe penis
- 8Sex cu dureri groaznice si mancarimi interne
- 4Usturimi si mancarimi in zona vaginala
- 7Confuza.. nu stiu ce sa fac
- 10Mâncărimi în zona inghinală şi fund
- 6Oare sa fie o mica infectie de la sexul anal cu doamna?
- 0Mancarimi intre scrot si anus, parere tratament
- 3Mâncărimi in partea genitală
- 2Mancarimi anale puternice
- 2Problema în urma unui act sexual
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala usturime a penisului
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: