scurgere albicioasa si mancarimi
De cateva zile mi-a aparut o scurgere de culoare alba, urat mirositoare, insotita de mancarimi. Acelasi lucru il prezinta si partenerul meu.La ginecolog mi-a fost recomandat sa fac spalaturi cu ceai de pelin si trat cu betadine, ovule. Dupa cateva luni mi-a reaparut.Ce sa fie?Mentionez ca iau contraceptive logest.
5 comentarii
Probabil este vorba despre candidoza;
Ar fi mai bine sa mergi la ginecolog sa iti recolteze o lama pt a vedea sigur ce este si sa faci tratament tintit.
Multumesc mult pt raspunsuri si sapt aceasta voi merge iarasi la medic
nu stiu prea multe despre aceasta ciuperca recent am aflat ca o am si eu si as vrea sa stiu un lucru ce inseamsa sa faci irigatii multumesc
buna Olga, am suferit si eu de asa ceva asa ca numai cu spalaturi n-o sa scapi asa usor, eu am fost la medic si mi-a scris receta, pt ca a fost cam de multisor iti spun pe aproape Floare de Gheraniu(capsule)Mycojenax(sup)Nestatina.pe mine mau ajutat sa scap de miros si mincarimi dar nu si de scurgeri.succes
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1am facut avort si cred ca sunt bolnava
- 2am scurgeri culoare maronie si ma tot gandesc daca as putea fi insarcinata
- 2probleme in zona genitala
- 5luna de miere cu... probleme
- 4Mancarimi inauntru pe tubul din penis!!! Ajutor !
- 2de cateva zile ma tot mananca in zona genitala...
- 4AJUTOOR.. nu imi vine ciclul
- 1Mancarime si eruptii zona genitala
- 2Scurgeri si mancarimi genitale insuportabile
- 4Scurgeri vaginale abundente!!!!
- 2mancarime si usturime vagin, senzatie de urinare
- 1urgent !cistita, scurgere ciudata galbena cu tenta spre verde care miroase groaznic
- 0curgere de sange
- 5Candida
- 1probleme jos
- 0Ginecologie
- 1Sangerari anormale, mancarimi, usturimi
- 2Zona genitala sensibila
- 4Candida de 3 ori in 3 luni. Stiti vreun tratament minune, pentru ca eu mi-am pierdut speranta..
Mai multe informații despre: Scurgerile vaginale mancarimile in zona genitala candidoza vaginala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: