Salut! dimineața picătura galbena mancarime usoara pe canalul penis nu miroase
picătura galbena uneori apoasa mancarime usoara pe canalul penis nu miroase nu doare am luat ofloxacin zanocin 200 mg 20 de pastile 2 pe zi nu a trecut, ce as putea sa incerc, am sunat sa merg pt probe laborator urologie mi-au spus sa astept minim 10 zile după ofloxacina, nu exista altceva mai rapid ? am mai avut ceva de genul in trecut si mi-a trecut cu o doza unica de 4 pastile zanocin 200mg acum nu a mers, am locuit in afara nu am asigurare doctor de familie etc. orice sfat, multumesc
16 comentarii
Tinere, trebue sa respecti pt totdeauna citeva lucruri sa nu mai ai probleme, Mai intii mergi la un dermatolog cu plata, sa vada ce ai, la un control vizual. Pot fi multe afectiuni fungice care nu trec cu orice.Eu iti recomand Fucicort crema 20 mg/1mg.are 2 substante, un antibiotic si pt mincarime.
Si ca sa sti deacum inainte nu te mai speli pe gland niciodata cu sapun ori alte substante, sampon, lotiuni.
Daca nu ai pete rosiatice si o mincarime locala ( ce ar putea fi o balanita ), acesta fiind produsa in special din cauza sapunului si trebie tratata cu o reteta din 2 substante, altfel nu trece cu nimic, deaceia iti spun sa mergi neaparat la dermatolog. Incearca pt moment ce te-am spus, poate se potriveste.
Puteai sa dai citeva detalii, greutate, inaltime si virsta.
Si ca sa sti deacum inainte nu te mai speli pe gland niciodata cu sapun ori alte substante, sampon, lotiuni.
Daca nu ai pete rosiatice si o mincarime locala ( ce ar putea fi o balanita ), acesta fiind produsa in special din cauza sapunului si trebie tratata cu o reteta din 2 substante, altfel nu trece cu nimic, deaceia iti spun sa mergi neaparat la dermatolog. Incearca pt moment ce te-am spus, poate se potriveste.
Puteai sa dai citeva detalii, greutate, inaltime si virsta.
Salut Multumesc de raspuns nu prea e tinere dar mersi :), am 78 kg, 48 de ani pentru picătura galbenă care apare doar dimineata ce soluție as avea ? mancarimea e pe interiorul canalul penis e ușoară aproape deloc, odata la 2-4 zile, e exempu ieri credeam ca mi-a trecut tot pana nu am așteptat dimineața sa vad daca mai picura ceva si da mai e, adevărat m-am spalat excesiv cu diferite sapunuri lotiuni aum ce fac sa nu mai picure nimic ? multumesc
Ți.am spus incearca Fucicort crema se găsește în farmacii de 2 ori pe zi, după spălare cu apa calda și ștergere cu un prosopel , dacă nu trece și e puțin probabil asta, mergi urgent la dermatolog, e posibil o balanta care e de mai multe tipuri, numai medicul da rețetă care se pregătește în farmacie, e o crema.
nici un efect crema plus ca picatura vine nin interior, exterior nu am nimic nici macar rosu sa fie...
, in fiecare dimineata dau cu degetul pe canal spre varf penis si iese o picatura galbuie, nu miroase nu doare nu mananca nimic doar este acolo in fiecare dimineata, deranjant :( alta opinie de la alti doctori ?
, in fiecare dimineata dau cu degetul pe canal spre varf penis si iese o picatura galbuie, nu miroase nu doare nu mananca nimic doar este acolo in fiecare dimineata, deranjant :( alta opinie de la alti doctori ?
Doza recomandată pentru adulţi este între 200 mg și 800 mg în fiecare zi. Doza depinde de localizarea și
tipul infecției:
- Infecții ale tractului urinar și a rinichiului: 200 – 800 mg pe zi.
- Infecții respiratorii: 400 – 800 mg pe zi.
- Infecții ale organelor genitale: 400 mg pe zi.
- Gonoree: 400 mg în priză unică zilnică.
- Infecții cutanate și ale părților moi: 400-800 mg pe zi.
tipul infecției:
- Infecții ale tractului urinar și a rinichiului: 200 – 800 mg pe zi.
- Infecții respiratorii: 400 – 800 mg pe zi.
- Infecții ale organelor genitale: 400 mg pe zi.
- Gonoree: 400 mg în priză unică zilnică.
- Infecții cutanate și ale părților moi: 400-800 mg pe zi.
In cazul dv-stra, situatia este una diferita.. doarece Eliminarile matinale vobesc mai degraba despre suspectie la o infectie uretrala (uretrita nespecifica) !!!
Si atunci, va fi mai corect de investigat bacteriologic si la PCR ( ADN) la infectiile urogenitale si sexual transmisibile.
Mergeti la un urolog profesionist si astfel veti avea o rezolvare !!!
Auto tratamentul si utilizarea dozelor ne-terapeutice pentru tratamentul infectiilor - poate duce la dezvoltarea rezistentei la antibiotice si cronicizarea patologiei !
Sanatate ai mult succes !
Cu respect, Dr. Adrian SADOVNIC.
Si atunci, va fi mai corect de investigat bacteriologic si la PCR ( ADN) la infectiile urogenitale si sexual transmisibile.
Mergeti la un urolog profesionist si astfel veti avea o rezolvare !!!
Auto tratamentul si utilizarea dozelor ne-terapeutice pentru tratamentul infectiilor - poate duce la dezvoltarea rezistentei la antibiotice si cronicizarea patologiei !
Sanatate ai mult succes !
Cu respect, Dr. Adrian SADOVNIC.
Dr. Adrian Sadovnic mi-ati raspuns ce deja stiu ca scrie pe cutie dozaj si cum se ia, sfatul dvs e sa ma plimb din clinica in clinica ca nimeni in lumea asta nu a mai avut ca mine o picatura galbena deschisa dimineata nu doare nu mananca nu miroase, doar este si ma deranjeaza, am luat deja ofloxacin zanocin 200 mg 20 de pastile 2 pe 10 zile fara rezultat, daca picatura e din interior ce treaba are crema fucicort ?
Sunt curios daca ai rezolvat problema domule ?
Update. am facut test urocultura laborator asta a ieșit : 1. Urocultura - identificare bacteriana (gratuit antibiograma, daca este necesar) -Urina - Cultura aeroba
ANALIZa
Urocultura REZULTAT < 1.000 UFC/ml NTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / UM < 1.000 UFC/ml
Toate probele cu rezultate finale si fara comentarii aditionale sunt considerate conforme.
NOTA: Analizele marcate cu ”X” nu sunt acoperite de acreditarea RENAR. Punctele de recoltare marcate cu ”*” nu se regasesc in Anexa
nr. 22 la Certificatul de Acreditare nr. LM 005.
Opiniile si interpretarile continute de prezentul raport nu sunt acoperite de acreditarea RENAR.
Pentru detalii suplimentare privind acreditarea analizelor subcontractate, va rugam solicitati certificatul de acreditare al laboratorului
subcontractat.
Bănuiesc ca asta e rezultatul Urocultura REZULTAT < 1.000 UFC/ml stie cineva cu ce tratez sau la ce medicament e sensibila bacteria? multumesc si scuze de deraj a dlor medici
ANALIZa
Urocultura REZULTAT < 1.000 UFC/ml NTERVAL BIOLOGIC DE REFERINTA / UM < 1.000 UFC/ml
Toate probele cu rezultate finale si fara comentarii aditionale sunt considerate conforme.
NOTA: Analizele marcate cu ”X” nu sunt acoperite de acreditarea RENAR. Punctele de recoltare marcate cu ”*” nu se regasesc in Anexa
nr. 22 la Certificatul de Acreditare nr. LM 005.
Opiniile si interpretarile continute de prezentul raport nu sunt acoperite de acreditarea RENAR.
Pentru detalii suplimentare privind acreditarea analizelor subcontractate, va rugam solicitati certificatul de acreditare al laboratorului
subcontractat.
Bănuiesc ca asta e rezultatul Urocultura REZULTAT < 1.000 UFC/ml stie cineva cu ce tratez sau la ce medicament e sensibila bacteria? multumesc si scuze de deraj a dlor medici
Te.am întrebat pentru ca și eu am avut o mâncărime în zona și am făcut analize, glicemie, urina și urocultura la care tot <1000 ufc /ml am rezultatul. Am primit tratament cu 3 medicamente, Tavanic 500 una pe zi, Serena complex una pe zi și Celebrex 2 pe zi.
Eu nu am picătură decât o mâncărime ușoară pe un centimetru la ieșire urina și pe preput. Acum s.a diminuat de tot și mai am 3 zile de atibiotic (Tavanic).Mi.a spus de o infecție netratata, mi.a făcut și ecografie prostata și e un pic mărită, urmata de o analiza PSA pe care o iau miine, sper sa fie bine, ca cea de anul trecut a fost bine negativ <4.
Numai bine.
Eu nu am picătură decât o mâncărime ușoară pe un centimetru la ieșire urina și pe preput. Acum s.a diminuat de tot și mai am 3 zile de atibiotic (Tavanic).Mi.a spus de o infecție netratata, mi.a făcut și ecografie prostata și e un pic mărită, urmata de o analiza PSA pe care o iau miine, sper sa fie bine, ca cea de anul trecut a fost bine negativ <4.
Numai bine.
E streptococ de tip b. Acesta da picatura de dimineata. Trece f greu sa stii si se transmite sexual. Mie mi.a trecut cu clindamicina 10 zile una la 6 ore
Nu urocultura trebuie sa faci ci cultura de secretie uretrala, iei din picatura de dimineata intr.un recipient special de cultura.
+ spermocultura după 2 zile abstenența sexuală
Cultura de secretie uretrala. La spermocultura nu iese intotdeauna
+ spermocultura după 2 zile abstenența sexuală
Experiență sexuala. am fost cu o fată zilele trecute și acum am o mâncărime în zona Perineu dacă așa se spune. Aș dori un consult online, telefonic sau fizic sau să mi se spună ce medicamente trebuie să cumpăr. Mâncărimea e cam insuportabilă. Probabil aș spune că sunt păduchi lați Din auzite, dar nu sunt. Nu e vizibil nimic. Mulțumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4mancarimi in zona genitala
- 3o ciuperca in zona vaginala care ma mananca
- 5scurgere albicioasa si mancarimi
- 4tratament acnee si mancarimi vaginale = candida?
- 2mancarimi intre picior si scrot HELP!
- 7noduli, mancarime in zona inghinala, fese, coapse
- 8Mancarimi vaginale
- 0Disconfort - prurit in interiorul penisului la copil
- 2Mancarime genitala
- 0mâncărimi în zona inghinală
- 0Interpretare Analize Secretie Uretrala
- 2Infecție în timpul sarcinii
- 1Mâncarimi si secretie in exces
- 0Mancarimi pubis
- 0Secretie penis
- 1Bubita rosie pe penis
- 4Mancarime zona genitala
- 0Urinări foarte dese și mâncărime vaginală
- 6E coli în secreție uretra femei
Mai multe informații despre: mancarimile in zona genitala scurgere din penis secretia uretrala
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: