sangerare dupa sex oral
dupa ce partenerul mi a facut sex oral, am sangerat. mentionez ca ma epilasem inghinal cu ceara anterior si eram f iritata si sunt virgina. ce inseamna acea sangerare?
9 comentarii
Depinde de unde ai sangerat: piele sau vaginal.
Vezi ca din atatea jocuri o sa te dezvirginezi. Ai grija ca se iau boli si asa.
Vezi ca din atatea jocuri o sa te dezvirginezi. Ai grija ca se iau boli si asa.
Daca nu e sange menstrual si nu ai alte afectiuni stiute, e posibil sa fie himenul rupt.
Fata draga, daca vrei sa-ti pastrezi virginitatea, nu te joci cu degetele, cu limba, cu putza, cu obicte in zona vaginului
Pentru ca himenul poate fi o membrana greu de strapuns, sau foarte usor de rupt, depinde de la femeie la femeie.
De la distanta este imposbil de spus si nici tu nu ai cum sa vezi daca e de la himen sau nu. Numai la control se vede starea himenului.
Deci, daca sangerarea nu vine din susul vaginului, din zona clitorisului sau vecinatate si nu este nici de la piele, e de la himen.
Pentru ca himenul poate fi o membrana greu de strapuns, sau foarte usor de rupt, depinde de la femeie la femeie.
De la distanta este imposbil de spus si nici tu nu ai cum sa vezi daca e de la himen sau nu. Numai la control se vede starea himenului.
Deci, daca sangerarea nu vine din susul vaginului, din zona clitorisului sau vecinatate si nu este nici de la piele, e de la himen.
@ jlo16
Daca se intampla sa mai sangerezi (vaginal) in afara menstruatiei, mergi neaparat la un control ginecologic.
Medicul o sa se uite la colul tau sa vada daca nu ai rani pe col si o sa iti recolteze analize pentru secretia vaginala.
Daca se intampla sa mai sangerezi (vaginal) in afara menstruatiei, mergi neaparat la un control ginecologic.
Medicul o sa se uite la colul tau sa vada daca nu ai rani pe col si o sa iti recolteze analize pentru secretia vaginala.
Eu chiar il iubesc pe Pink Freud...pentru toate sfaturile pe care le da acestor tineri..isi incep viata sexuala fara nici o informatie..
Si eu te apreciez Viorica pentru decenta, rabdarea si sfaturile tale.
Vina lor este doar pe jumatate. Altfel ar merita ce li se intampla.
Vina lor este doar pe jumatate. Altfel ar merita ce li se intampla.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 21BTS prin sex oral? Foarte important!
- 5Ciuperca... revenire :(
- 5Sex oral - ce boli se pot lua?
- 29ca in filme:P
- 37despre SWING - schimb de parteneri
- 3test hiv
- 4despre sex oral
- 11Posibila sarcina? Ajutor, va rog!
- 4sex oral - as vrea sa ma feresc de ceva boli
- 4Oare e ceva ce as fi putut lua de la acea prostituata?
- 2sex oral, stafilococul auriu
- 11Va rog din suflet ajutati-ma! exista sarcina?
- 4O sa am probleme de fertilitate, potenta?
- 5la oarecare laborator mi-ar iesi la analize si eventualele boli de la contact sexual?
- 4sex oral... infectie?
- 1sex oral neprotejat cu o straina
- 2Nelamurire-sex oral
- 1Boli care se iau prin sex oral
- 32dupa ce incepem actul sexual, continuam cu sex oral, riscam sa ne infectam bucal?
- 1Boli sexuale-Sex Oral
Mai multe informații despre: Sexul oral
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: