Urinare de la Stres?! + Atacuri de panica
Am 20 de ani si am o problema ce efectiv ma doboara si sper sa nu fiu singura ce se confrunta cu asa ceva...mai exact:
Nu am absolut nici o problema de sanatate ( ce spun analizele), DAR problrma este ca am momente in care efectiv urinez foarte mult (daca s-ar putea in continuu), mi se racesc mainile, dureri in zona pelviana, urmand un atac de panica gandindu-ma ca nu o sa am la dispozitie o baie. Exclus infectie urinara. Am ajuns in punctul in care nu mai vreau sa ies din casa. Depind foarte mult de toaleta in situatiile astea. Am ajuns sa nu mai beau absolut nimic cand stiu ca trebuie sa plec de acasa de frica sa nu am o astfel de "criza" ce nu suporta amanare, dar in ciuda deshidratarii mele. Lichide slava domnului se gasesc la greu. De unde? Nu stiu! Nu am reusit sub absolut nici o forma sa identific macar un factor declansator. Cu greu mi-am facut curaj sa postez aceasta trauma (la propriu). Sper sa ma puteti ajuta/sfatui.
Multumesc!
Nu am absolut nici o problema de sanatate ( ce spun analizele), DAR problrma este ca am momente in care efectiv urinez foarte mult (daca s-ar putea in continuu), mi se racesc mainile, dureri in zona pelviana, urmand un atac de panica gandindu-ma ca nu o sa am la dispozitie o baie. Exclus infectie urinara. Am ajuns in punctul in care nu mai vreau sa ies din casa. Depind foarte mult de toaleta in situatiile astea. Am ajuns sa nu mai beau absolut nimic cand stiu ca trebuie sa plec de acasa de frica sa nu am o astfel de "criza" ce nu suporta amanare, dar in ciuda deshidratarii mele. Lichide slava domnului se gasesc la greu. De unde? Nu stiu! Nu am reusit sub absolut nici o forma sa identific macar un factor declansator. Cu greu mi-am facut curaj sa postez aceasta trauma (la propriu). Sper sa ma puteti ajuta/sfatui.
Multumesc!
3 comentarii
Ati incercat sa faceti tratament pentru anxietate si atacuri de panica si tot mai aveti aceasta problema?
Da, si din pacate tot nu am reusit sa rezolv problema
Si eu urinez foarte mult si des oricat de putine lichide as bea, inclusiv pe timpul noptii, deranjeaza si somnul. Doar ca nu fac atacuri de panica din cauza asta.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4Senzatie de urinare chiar dupa ce am urinat
- 3urinari dese, intrerupte de scurgeri de sange si dureri
- 3sunt alertata! exista tratament de imbunatatire?
- 2urineaza f des
- 6urinare foarte deasa
- 2urinare deasa
- 1Urinat des
- 5Prostatita cronica acutizata
- 0urinare deasa si durere dupa un an de la operatie
- 0URINARE FRECVENTA
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 1senzatie de urinare si dureri de burta
- 1Urnarii dese + spermatozoizi de culoare galben-verzui..
- 3Usturime, urinari frecvente barbat 28 de ani
- 0Simptome de sarcina 8 zile intarziere menstruatie si doua teste negative!
- 4Se poate schimba situatia?
- 1Probleme cu urinatul
- 4Dureri mari de burta, state de voma si lipsa mersului la wc
- 1Bacterie urinara
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: