Urinare de la Stres?! + Atacuri de panica

08-04-2022
Anne.
Nu este medic/terapeut
Anne.
Am 20 de ani si am o problema ce efectiv ma doboara si sper sa nu fiu singura ce se confrunta cu asa ceva...mai exact:
Nu am absolut nici o problema de sanatate ( ce spun analizele), DAR problrma este ca am momente in care efectiv urinez foarte mult (daca s-ar putea in continuu), mi se racesc mainile, dureri in zona pelviana, urmand un atac de panica gandindu-ma ca nu o sa am la dispozitie o baie. Exclus infectie urinara. Am ajuns in punctul in care nu mai vreau sa ies din casa. Depind foarte mult de toaleta in situatiile astea. Am ajuns sa nu mai beau absolut nimic cand stiu ca trebuie sa plec de acasa de frica sa nu am o astfel de "criza" ce nu suporta amanare, dar in ciuda deshidratarii mele. Lichide slava domnului se gasesc la greu. De unde? Nu stiu! Nu am reusit sub absolut nici o forma sa identific macar un factor declansator. Cu greu mi-am facut curaj sa postez aceasta trauma (la propriu). Sper sa ma puteti ajuta/sfatui.
Multumesc!
3 comentarii
0
09-04-2022, ora 09:08
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ati incercat sa faceti tratament pentru anxietate si atacuri de panica si tot mai aveti aceasta problema?
0
09-04-2022, ora 13:18
Anne.
Nu este medic/terapeut
Anne.
Da, si din pacate tot nu am reusit sa rezolv problema
0
14-05-2022, ora 19:41
Miki33
Nu este medic/terapeut
Miki33
Si eu urinez foarte mult si des oricat de putine lichide as bea, inclusiv pe timpul noptii, deranjeaza si somnul. Doar ca nu fac atacuri de panica din cauza asta.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Cauzele urinărilor frecvente - afecțiuni posibile
  • Din ce cauză mergi des la toaletă
  •