urineaza f des
Buna ziua.Ma numesc Elena si am un baietel de 4 ani care dupa a doua inf urinara cu proteus si tratata cu antibiotice, el tot mai urineaza f des.Cine stie si a trecut prin asa ceva as dori sa-mi dea un sfat. El nu are nici dureri, nici usturimi.Multumesc.
2 comentarii
Aceasta este urmarea deasa a antibioticelor si tratamentelor daunatoare. Aceasta afectiune apare f. f. des de la anatibiotice. Antiboticele nu fac deloc bine ci numai rau..si acesta de durata. De antibiotice nu este nevoie decat poate in cazuri cu pericol de moarte...si des nici macar atunci pt. cineva care cunoaste si alte metode. Dar doctorii le trag de decenii intregi la fel fara sa vada urmarile tratamentelor pe care le prescriu la fel ca si in cazul amalgamului toxic folosit de dentisti secole intregi. Acum il evita toti...
Mergeti la un medic homeopat si faceti un scurt tratament homeopat. Exista mai multe remedii din care la copii 1.-2 doze din aceste remedii fara efecte secundare pot elimina simptomele prezente.
Daca nu stiti pe nimeni scrie-ti mie.
Mergeti la un medic homeopat si faceti un scurt tratament homeopat. Exista mai multe remedii din care la copii 1.-2 doze din aceste remedii fara efecte secundare pot elimina simptomele prezente.
Daca nu stiti pe nimeni scrie-ti mie.
Multumesc. Nu stiu nici un astfel de medic.Si 2 doze de ce anume sa-i dau?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10mancarimi vaginale si urinari dese
- 2durere lombara dr., probleme de mictiune (urinari dese)
- 4nu pot sa ma opresc din urinat
- 7In Canada medicii nu-mi gasesc cauza urinatului des
- 43klebsiella se putea transmite prin contact sexual?
- 3urinari foarte dese! va rog mult ajutati-ma!!
- 4urinez de si imi e frica sa merg la doctor..
- 8Ajutati-ma cu un diagnostic prezumtiv
- 3urinari dese...
- 4durere (excesiva) la ovare
- 1Urinez foarte des!!!!!!
- 4Gonoree?
- 1Urnarii dese + spermatozoizi de culoare galben-verzui..
- 1Urinez de la o vreme foarte des, am o mancarime si o jena pe canal.. diagnostic?
- 1penis uscat
- 3Senzatie de urinare permanenta si usturime
- 0Simptome fara diagnostic
- 1Urinari scurte si dese
- 3Urinare de la Stres?! + Atacuri de panica
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: