ce as putea sa am? va multumesc
buna ziua de 2 sapt ma confrunt cu o problema : urinatul f des. Cam de 10 ori pe zi. Am facut urocultura si sumar de urina ambele iesind ok. (nu am infectie de tractul urinar). Pe langa asta mai am bolborisme si o stare de somnolenta zilnic. Am facut hemoleucograma acum o luna si glicemia si au iesit amandoua bine, in parametrii normali. S-a mai confruntat cineva cu aceasta problema ? multumesc
7 comentarii
ce vârstă aveţi? câtă apă beţi zilnic? dureri la urinat? senzaţie de incomplet după urinare?
20 de ani, cam 1.5 l de apa. dureri nu am. urinez cam la 40m-1ora si nu foarte mult. In jur de 1.5 l pe zi urinez. mutlumesc
Eu patesc acelasi lucru, nu tot timpul...iar cind urinez des...si de cite 15-20 de ori pe zi, atunci ma simt foarte rau, obosita, fara putere...Am mers la diferiti medici care nu au gasit cauza, doar medicul meu de familie mi-a recomandat cardiologul si endocrinologul.La endocrine dr. a spus ca nu cunoaste cauza, iar la cardiolog am facut de trei ori programare si nu am reusit sa intru pt. care medicul este ocupat cu examenul studentilor.
Te dor picioarele? Ai fost la pneumologie?Adica ai facut radiografie la plamin?
Te dor picioarele? Ai fost la pneumologie?Adica ai facut radiografie la plamin?
Am uitat sa-ti spun ca eu am avut curiozitatea sa vad cita urina se stringe in 24 de ore.Iti sugerez sa faci acelasi lucru si cind mergi la medicul de familie sa-i spui rezultatul, dinsul va sti ce recomandari sa-ti faca.
ţi-aş recomanda să mergi la endocrinolog, ţi se va recomanda o analiză şi se va vedea de unde este problema, la vârsta ta de 20 de ani, sunt mai puţin probabil să fie probleme legate de aparatul urinar- eventual o ecografie renală nu ar strica
multumesc pentru raspuns am facut ecografie totala unde mi-a iesit doar microlitiaza bilaterala. In rest totul este ok. Ce analize as mai putea efectua ? ce alte boli au aceasta simptologie ? multumesc
cu urinatul frecvent ar mai fi o boală cauză de hipofiză- caz în care este afectată secreţia de hormon ADH- şi atunci trebuie să consultati un endocrinolog care să vă îndrume spre nişte analize.
dar e posibil ca aceste simptome să fie şi de la microlitiază, pentru că aceasta este un factor iritant şi face să se trimită prin nervii de acolo impulsuri de urinare.
o zi bună şi multă sănătate
dar e posibil ca aceste simptome să fie şi de la microlitiază, pentru că aceasta este un factor iritant şi face să se trimită prin nervii de acolo impulsuri de urinare.
o zi bună şi multă sănătate
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10mancarimi vaginale si urinari dese
- 2durere lombara dr., probleme de mictiune (urinari dese)
- 3dupa un pahar de apa sau orice lichid baut odata tb sa merg la toaleta
- 3sunt alertata! exista tratament de imbunatatire?
- 2urineaza f des
- 3urinari foarte dese! va rog mult ajutati-ma!!
- 27urinari frecvente
- 5usturimi la urinare...dureri de ovare si urinare frecventa
- 3urinari dese...
- 14Cistita
- 6menstruatie peste sarcina sau (posibil) o sarcina?
- 4Gonoree?
- 0senzatie de urinare continua si durere in partea de jos a spatelui
- 3Stare de somn permanenta!
- 0Urinari dese dupa actul sexual.
- 0Probleme Urinare
- 2Miros neplăcut in zona intima
- 2Usturime dupa urinare si uriari in medie de 6-8 pe zi
- 0Scurgeri maronii
- 2Urinare foarte frecvente si incolora.
Mai multe informații despre: Urinarea frecventa somnolenta excesiva
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: