durere rinichiul stang si urinat des
Buna! De 2 - 3 zile am inceput sa urinez foarte des ( de 4, 5 ori pe ora) si cu dureri. Incepand de azi noapte ma doare si rinichiul stang, e o durere permanenta. Ce ar putea fi? Si cum sa ma tratez?
5 comentarii
buna!cred ca ai facut o colica renala.trebuie sa consulti un medic.trebuie sa consumi multe lichide (ceaiuri, de preferat) si sa iti fie cald la picioare.poti lua Cistenal si antibiotic (Norfloxacin- 1 pastila la 12 ore, timp de 5 zile).sanatate
Cu siguranta ai facut o infectie urinara.Nu este bine sa iei antibiotice pana nu-ti faci de urgenta o urocultura cu antibiograma si o hemoleucograma cu formula leucocitara.Pana iti vine rezultatul poti lua antialgice tip Neurofen, Movalis 15 mg supozitoare, lichide multe.
si eu am aceeasi problema. De vreo 2 saptamani urinez f des, dar urina pare curata mereu si am facut analiza de urina si nu a iesit nimic, nici o infectie. Si ma doare din cand in cand rinichiul drept. Daca are cineva idei de la ce ar putea fi.
si eu am avut aceasi problema, inca mai am, ma doare rinichiul stang si urinez des, sunt niste dureri sacaietoare, eu am avut colica renala, am primit tratament antibiotice:NOLICIN si antiinflamatoare :AULIN., m-a lasat durerea o vreme, intre timp mi-am mai facut analize, am fost si la urolog si la ginecolog sa vad daca nu era acolo problema, insa mi-au iesit bine analizele, iar eu continui cu aceeasi problema, nu stiu ce sa fac, poate imi dai vreun sfat
am j eu o intrebare de cateva zile ma doare rinichiu stang doar cand ma obosesc sau ma aplec mai tare se poate sa imi dati j mie un raspun dc ma doare
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9rinichi polichistic !
- 6Pietre la rinichi la un copil de 6 ani!
- 3urinez des si dureri ingrozitoare (la urinare)
- 3DURERI de rinichi testicule
- 6ce alimente pot consuma.. limita admisa de proteine
- 4Urinari frecvente
- 3urinez des
- 3de vreo saptamana urinez des, am o secretie alba
- 4Gonoree?
- 2Probleme rinichi sau lombosciatica?
- 0Senzatie continua de urinare de mai bine de o luna fara rezultat!
- 0durere partea stanga si urinare frecventa!
- 0Dureri zona rinichilor, analize sange negative
- 7Nevoie permanenta de a urina + disconfort
- 5Dureri vezica, urinari dese
- 0Senzatia de urinare
- 1Urinai frecvente fara un alt simptom
- 1Rinichi??? Grav?
- 2Frisoane fara febra
- 1Boala cu transmitere ?
Mai multe informații despre: Rinichii Urinarea frecventa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
- Glomerulonefrita
- Insuficienta renala acuta - IRA
- Insuficiența renală cronică - IRC
- Litiaza renala
- Nefropatia diabetica
- Infectia urinara la copii
- Proteinuria
- Anurie (lipsa urinarii)
- Pielonefrita acută
- Nefropatia lupică
- Miros anormal al urinei
- Urinare frecventă
- Mancarea fast food si disfunctiile renale - exista o legatura?
- Rinichii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: