Urgent ortodont

Buna! Am un aparat dentar de aproape 3ani si medicul ortdont o sa-l dea jos in vara. Ideea este ca nu sunt multumita de rezultat! Am avut un dinte de sus mai in fata de restul si am malocluzie, dintele intr-adevar s-a cam aliniat, nu foarte bine dar s-a aliniat, acum medicul mi-a spus ca-mi va da jos aparatul de sus in vara si pe cel de jos in iarna si ca malocluzia o va remedia cu gutiera dupa ce-l va da jos pe cel de sus. A spus ca aparatul dentar nu are treaba cu malocluzia ceea ce nu cred. As vrea va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru ca, daca aparatul trebuie sa rezolve malocluzia nu voi fi de acord sa mi-l dea jos. Aceasta gutiera mi-a zis ca trebuie purtata noaptea si 4ore/zi plus aparatul de contentie. Va multumesc!
1 comentarii

Buna seara,
este greu de spus doar din ce povestiti dumneavoastra daca va fi o decizie inteleapta sa dati jos aparatul sau nu.
Depinde foarte mult de planul de tratament facut initial, si da, ar fi bine sa nu dati jos aparatul pana nu va lamuriti ce aveti de facut in continuare.
este greu de spus doar din ce povestiti dumneavoastra daca va fi o decizie inteleapta sa dati jos aparatul sau nu.
Depinde foarte mult de planul de tratament facut initial, si da, ar fi bine sa nu dati jos aparatul pana nu va lamuriti ce aveti de facut in continuare.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Devitalizare incisiv dupa tratament ortodontic?
- 2Protruzia dintilor superiori se poate trata?
- 3Lamurire
- 2Aparat dentar daca nu am toti dintii/ extractii si implant intr-o sedinta
- 8Dintii migrează în timpul tratamentului?
- 3Aparat dentar pentru un singur dinte
- 5Disjunctor palatinal
- 1Rezultat după purtare aparat dentar fix
- 6Dinți strambi
- 2Dinte mai inalt
- 1Nu imi permit sa termin tratamentul!
- 2Pot schimba medicul ortodont?
- 1Problema in tratamentul final ortodontie
- 1Ajutati-ma - aparat dentar si operatie ordonto-chirurgicala
- 1Modificare fizionomie grava extragere premolari si aparat dentar
- 1Elastice intermaxilare cum se pun corect?
- 1Dinții revin in forma de dinainte de aparatul dentar
- 1Trebuie schimbate obturatiile după îndepărtarea aparatului ortodontic?
- 1Disjunctor maxilar - lipsa aparitiei strungareata!
Mai multe informații despre: Tratamentul ortodontic
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: