Urgent ortodont

25-03-2016
Sillvia
Nu este medic/terapeut
Sillvia
Buna! Am un aparat dentar de aproape 3ani si medicul ortdont o sa-l dea jos in vara. Ideea este ca nu sunt multumita de rezultat! Am avut un dinte de sus mai in fata de restul si am malocluzie, dintele intr-adevar s-a cam aliniat, nu foarte bine dar s-a aliniat, acum medicul mi-a spus ca-mi va da jos aparatul de sus in vara si pe cel de jos in iarna si ca malocluzia o va remedia cu gutiera dupa ce-l va da jos pe cel de sus. A spus ca aparatul dentar nu are treaba cu malocluzia ceea ce nu cred. As vrea va rog sa ma ajutati cu un sfat pentru ca, daca aparatul trebuie sa rezolve malocluzia nu voi fi de acord sa mi-l dea jos. Aceasta gutiera mi-a zis ca trebuie purtata noaptea si 4ore/zi plus aparatul de contentie. Va multumesc!
1 comentarii
0
24-08-2016, ora 20:34
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Stomatologie, Bucuresti
Dr. Clinica Stomatologica Andra Smile
Buna seara,
este greu de spus doar din ce povestiti dumneavoastra daca va fi o decizie inteleapta sa dati jos aparatul sau nu.
Depinde foarte mult de planul de tratament facut initial, si da, ar fi bine sa nu dati jos aparatul pana nu va lamuriti ce aveti de facut in continuare.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Contenția după purtare aparat dentar
  •