urgent alunita desprinsa
am o alunita de circa 1 cm sub sanul stang, exact pe linia sutienului.o am din nastere.e putin grosuta si uscata de culoare maroniu inchis.acum o saptamana mi s-a desprins jumatate din uscatura(din stratul de deasupra) dar nu a cazut.inca este agatata de cealalta jumatate de pe piele.sunt cam speriata.ce pot sa fac?ce se poate intampla?
7 comentarii
Trebuie sa va vada urgent un medic dermatolog! Exista riscul de a se transforma intr-un cancer de piele.
Hristos a Inviat! Maku, am o mare rugaminte la tine: imi poti spune, te rog, numele medicilor pneumologi care te-au operat la Spitalul Militar?De aproximativ 3 luni, mamei mele nu i se poate pune un diagnostic cu certitudine: cancer sau o recadere de TBC. Nu mai stim ce sa facem, la cine sa mai mergem...iar ea e cu moralul la pamant. Iti multumesc si ai incredere ca se va rezolva cu bine problema cu alunita.
Adevarat a Inviat! Profesorul care m-a operat la Spitalul Militar se numeste Horvat Theodor.Este seful catedrei de chirurgie toracica din Romania.Este cel mai bun in domeniu.Daca vrei da-mi emailul tau si iti pot da nrul unui medic rezident cu care lucreaza domnul Horvat si sa ii spui cazul mamei tale dupa care el te va prezenta domnului Horvat
Tata a fost diagnosticat cu cancer bronho-pulmonar si trebuie operat. Se pare ca trebuie scos plamanul drept in intregime sau aproape...
Stie cineva care e cel mai bun chirurg in chirurgie toracica de la spitalul militar central Davila, Bucuresti ?
Am inteles ca profesorul Teodor Horvat a iesit la pensie...
Nu stiu la cine sa-l duc si, totusi, e vorba de tata, inima mea...
Va multumesc.
Stie cineva care e cel mai bun chirurg in chirurgie toracica de la spitalul militar central Davila, Bucuresti ?
Am inteles ca profesorul Teodor Horvat a iesit la pensie...
Nu stiu la cine sa-l duc si, totusi, e vorba de tata, inima mea...
Va multumesc.
Daca postezi aceasta intrebare in sectiunea "boli de piele" sigur nu vei primi raspuns!!
Va multumesc, dle doctor. Se pare ca lacrimile de durere m-au impedicat sa vad foarte bine sectiunea la care am postat mesajul. Va multumesc pentru amabilitate. Sa fiti sanatos !
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5Sa fie un simplu neg sau altceva?
- 5negi si alunite pe git si decolteu
- 6alunica mare
- 3Alunita care doare
- 8Nu stiu ce este?
- 6alunita cu probleme si marit un pic de la soare
- 4Nevi displazici
- 3alunite multe iesite pe corp alungite
- 4Operatie melanom
- 1Alunita ciudata + poze
- 1Alunitele si solarul