urechi infundate si pierderi de echilibru

buna ziua. am 29 de ani sunt din ploiesti si de 2 luni de zile urechea stanga se infunda periodic. am fost la medic orl si dupa consult mi-a zis ca nu am dop de ceara urechea fiind curata dar am deviatie de sept si asta ar cauza infundarea urechii. Nu mi-a prescris nici-un tratament Mentionez ca daca luam o pastila de antinevralgic aceasta simptoma disparea. acum cateva zile am avut o stare de ameteala puternica in conditiile in care urechea e infundata. La camera de garda doctorul a spus ca principala cauza ar putea fi urechea ( ea afectand centru de echilibru, cred ). Ce analize ar trebuii fac ? Credeti ca deviatia de sept este cauza problemelor?va multumesc
3 comentarii

Daca vrei sa te vindeci trebuie sa eviti ORL-isti caci daca de 2 luni de zile nu te.au rezolvat si ai deja si ameteli nu te vor ajuta nici pe mai departe. Mergi la un medic homeopat, caci astfel de probleme se vindeca foarte usor cu homeopatia. De la medicamente chimice iti periclitezi auzul si sanatatea.

în mod normal ar trebui să te operezi de deviaţie de sept şi se rezolva şi problemele cu urechea- cauta un ORL-ist bun

aveti o recomandare, cunoasteti un doctor bun, in prahova?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 258ameteala, nas si urechi infundate
- 16ureche infundata
- 121Ureche infundata
- 14Peobleme cu urechile
- 18urechi infundate
- 3mi s-au infundat urechile dupa inot...
- 2Ureche infundata
- 2ureche infundata
- 6probleme cu amigdalele, ureche infundata, voma
- 1Ureche infundata cu ameteala
- 0tulburari de echilibru
- 4ureche stinga infundata
- 1Durere de ureche insotita de dureri de dinți inclus maxilar
- 4Urechi infundate in timpul unei otite externe
- 4Rinita+sinuzita
- 6Catar oto-tubar
- 0Ureche infundata
- 2Urechi infundate de 2 saptamani