ureche stinga infundata
La serviciu am stat in dreptul unui geam si era curent. Dupa doua zile am simtit urechea stinga infundata si un zgomot de cascada in ureche, uneori putind sa numar bataile inimii.
Va rog frumos ce i-mi puteti recomanda, si care ar fi problema urgenta.
Va multumesc
Va rog frumos ce i-mi puteti recomanda, si care ar fi problema urgenta.
Va multumesc
4 comentarii
pot fi 3 probleme
1 un dop de ceara
2 o otita seroasa sau catar tubar
3 afectat nervul auditiv de la curent
fara un consult ORL cu audiograma.. NU stii la ce nivel este problema
1 un dop de ceara
2 o otita seroasa sau catar tubar
3 afectat nervul auditiv de la curent
fara un consult ORL cu audiograma.. NU stii la ce nivel este problema
Buna seara
Am un copil de patru ani care, in decembrie a facut prima otita dupa numarate tratamente si inca 4 otite pana in prezent.La ultimul control a fost diagnosticat cu timpan ingrosat la urechea dreapta, ureche care nu a avut nici o otita iar, urechea stanga are otita mucoseroasa acuta, polipi obstructie 80%.Timpanograma:tip C -UD(P =200daPa); tip B -US.Mi-a fost recomandat sa-i fac operatie pentru polipi si, aici apare marea problema mi s-a recomandat sa-i fac operatie si la urechea stanga.Nu stiu ce sa fac de operatia de polipi nu-mi este frica, operatia la ureche imi pune multe semne de intrebare.Poate sa nu mai auda.Va rog expilcati-mi si mie in ce consta o operatie la ureche si daca isi revine dupa asa o operatie, din cate am citit eu s-ar face o incizie in timpan.Am nevoie de un sfat.Va multumesc.
Am un copil de patru ani care, in decembrie a facut prima otita dupa numarate tratamente si inca 4 otite pana in prezent.La ultimul control a fost diagnosticat cu timpan ingrosat la urechea dreapta, ureche care nu a avut nici o otita iar, urechea stanga are otita mucoseroasa acuta, polipi obstructie 80%.Timpanograma:tip C -UD(P =200daPa); tip B -US.Mi-a fost recomandat sa-i fac operatie pentru polipi si, aici apare marea problema mi s-a recomandat sa-i fac operatie si la urechea stanga.Nu stiu ce sa fac de operatia de polipi nu-mi este frica, operatia la ureche imi pune multe semne de intrebare.Poate sa nu mai auda.Va rog expilcati-mi si mie in ce consta o operatie la ureche si daca isi revine dupa asa o operatie, din cate am citit eu s-ar face o incizie in timpan.Am nevoie de un sfat.Va multumesc.
daca este vorba despre un tub de dren.. pentru a elimina acele secretii.. DA se poate pune fara grija
Buna ziua,
Imi puteti interpreta, va rog, acest rezultat al unui rmn cerebral?
-discreta ingrosare a mucoasei la nivelul celulelor etmoidale anterioare si sinusului maxilar stang;
Mentionez ca am dureri de cap difuze pe partea stanga, urechea stanga cateodata infundata, nu imi curge nasul, doar usor infundat dimineata.
Este vorba de o sinuzita?
Multumesc!
Imi puteti interpreta, va rog, acest rezultat al unui rmn cerebral?
-discreta ingrosare a mucoasei la nivelul celulelor etmoidale anterioare si sinusului maxilar stang;
Mentionez ca am dureri de cap difuze pe partea stanga, urechea stanga cateodata infundata, nu imi curge nasul, doar usor infundat dimineata.
Este vorba de o sinuzita?
Multumesc!
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5am avut o lovitura peste urechea stinga, de trei zile
- 5m-am trezit de dimineata cu urechile infundate
- 14ureche infundata
- 6diagnostic: catar ototubar si am primit sfatul: operatie de polipi. E singura solutie?
- 7m-am trezit cu urechea dreapta infundata si un fel de sunet
- 7ureche infundata
- 4ureche infundata si vertij
- 4ureche infundata
- 30Apa in ureche - durere - ureche infundata
- 3Urechea dreapta infundata si simt un fel de presiune
- 1urechi infundate
- 1Lovitura urechea stanga
- 6Urechi infundate
- 4Urechi infundate in timpul unei otite externe
- 8Întrebare presiune in cap și urechile înfundate
- 1Ureche infundata plus ecou
- 5Țiuit in ureche si senzatia de ureche infundata.
- 4Raceala. Senzatie ureche infundata
- 4Ureche infundata si tiuit incontinu
- 2Ureche Infundata
Mai multe informații despre: urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: