Ureche înfundată Covid
Bună ziua, mă confrunt de două săptămâni cu urechea dreapta înfundată de secreții.
Am avut covid, am avut simptome urate ( rinoree, secreții, febră, frisoane, dureri mari de mușchi). După o săptămână mi s-a infundat tare urechea dreapta.
Am mers la urgențe, unde mi-au spus că trompa lui Eustachio este blocată cu secreții. Să folosesc paracetamolul și Mucosolvan. Diagnostic: otita medie seroasă.
Menționez că simt că se mai desfunda urechea, după care iar se înfundă și nu aud bine și tot așa.
Am control în mai, pt audiograma.
Ce as mai putea face? Este foarte deranjant faptul că nu aud bine.
Am 1, 74 și 58 kg. Alte probleme de sănătate nu mai am acum. Toate simptomele răcelii au dispărut, a rămas doar urechea care nu se desfunda.
Am avut covid, am avut simptome urate ( rinoree, secreții, febră, frisoane, dureri mari de mușchi). După o săptămână mi s-a infundat tare urechea dreapta.
Am mers la urgențe, unde mi-au spus că trompa lui Eustachio este blocată cu secreții. Să folosesc paracetamolul și Mucosolvan. Diagnostic: otita medie seroasă.
Menționez că simt că se mai desfunda urechea, după care iar se înfundă și nu aud bine și tot așa.
Am control în mai, pt audiograma.
Ce as mai putea face? Este foarte deranjant faptul că nu aud bine.
Am 1, 74 și 58 kg. Alte probleme de sănătate nu mai am acum. Toate simptomele răcelii au dispărut, a rămas doar urechea care nu se desfunda.
1 comentarii
1. Pe forum aici. Cititi tot ce am scris despre Catar tubar. Otite seroase
2. Sindromul Post covid... Lasă o inflamație pe tot tractul digestiv. Pentru ani de zike
Renunțați la tot ce este acru acid citric
Orice poate provoca reflux gastroesofagian în somn. Se Exclud. Acidul gastric reinflameaza Faringele pana sus. Și deasta nu se vi de a și urechea
2. Sindromul Post covid... Lasă o inflamație pe tot tractul digestiv. Pentru ani de zike
Renunțați la tot ce este acru acid citric
Orice poate provoca reflux gastroesofagian în somn. Se Exclud. Acidul gastric reinflameaza Faringele pana sus. Și deasta nu se vi de a și urechea
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7otita sau altceva?
- 5otita este contagioasa?
- 8Ureche infundata
- 6de un an i se infunda urechile
- 5Otita externa ureche dreapta - inflamata
- 3Inceput de otita (cred)
- 5Eficef 200 mg si alergia la penincilina
- 2Antibiotice cu alcool?
- 0Ureche infundata
- 2Copil cu otite repetate
- 3urechi infundate la baietel de 8 ani
- 2Ureche infundata cu țiuit
- 1Urechea stanga infundata
- 1De cand am venit de la bazin am urechile infundate.
- 6Catar oto-tubar
- 9Otita
- 5Problema cu urechea
- 1Catar tubotimpanic si vertij
- 4Otita medie copil 2 ani
Mai multe informații despre: Otita medie urechea infundata otita seroasa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: