Ureche infundata si vajait in ureche
Buna seara! De ceva timp a inceput sa ma doara capul (o durere ce pleca din zona urechii stangi inspre frunte), sa mi se infunde urechea stanga ( ca si in cazul presiunii) si sa am un vajait (de regula seara). Am fost la orl unde mi s-a facut CT si audiograma, mi s-a spus ca la CT nu se vede nimic decat cornetele nazale marite(eu pot respira fara nicio problema si nu am nasul infundat), iar in urma audiogramei mi s-a spus ca auzul meu este scazut. Mi-a s-a dat ca tratament ACC, Biorinil, Brufen, Clarinse. In urma cu aproximativ 2 ani am facut un vertij, are vreo legatura? Sunt ingrijorata deoarece in urma tratamentului nu am vazut nicio ameliorare si nu mi s-a spus nicio cauza a problemelor pe care le am, iar de la control am plecat acasa cum am mers. Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Multumesc!
13 comentarii
1 consult la Stomatolog... de vazut daca durerea du radiaza de acolo de pe maxilar
2 consult la gastrologie..de vazut daca nu este un reflux gastro-esofagian.. care irita faringele pana sus.. in spatele urechii
2 consult la gastrologie..de vazut daca nu este un reflux gastro-esofagian.. care irita faringele pana sus.. in spatele urechii
Vajaitul in ureche si faptul ca e infundata poate fi tot de la un reflux gastro-esofagian?
da. fiindca acidul gastric in somn.. poate ajunge pana sus in rinofaringle
dar si fara actiune directa.. o inflamatia gastro-intestinala.. intretine o inflamatie pe mucoase naso-faringiene
dar si fara actiune directa.. o inflamatia gastro-intestinala.. intretine o inflamatie pe mucoase naso-faringiene
Uneori simt si ca am o flegma in gat, dar nu o pot elimina si nu am tuse
Revin asupra inițialei întrebări. Am consultat un medic orl și mi s-au făcut mai multe investigații. Mi s-a spus faptul ca vajaitul în ureche și nivelul scăzut al auzului sunt de la urechea internă, iar cauza este genetică. Se poate sa fie asa ceva? Exista posibilitatea sa nu mai pot scăpa de vajaitul în ureche niciodată? Va rog sa îmi dați un răspuns și niște recomandări
daca imi trimiti pe mail audiogramele si investigatiile pot sa ma pronunt
scrii acolo si Varsta, inaltime, kg? tensiune arteriala si ce probleme digestive ai?
ser ca ai citit pe forum ca sangele care trebuie sa oxigeneze celulele cerebrale..se face in intestine si ficat..
si aceste acufene pot sa aiba legatura cu alimentatia si hidratarea corecta sau mai putin corecta
scrii acolo si Varsta, inaltime, kg? tensiune arteriala si ce probleme digestive ai?
ser ca ai citit pe forum ca sangele care trebuie sa oxigeneze celulele cerebrale..se face in intestine si ficat..
si aceste acufene pot sa aiba legatura cu alimentatia si hidratarea corecta sau mai putin corecta
fvaleriu arond hotmail punct com
Buna seara, am și eu o problema, îmi pocnește urechea stanga când mestec și am și o mica durere de cap.
Tin sa Menționez ca am răcit zilele trecute.
Tin sa Menționez ca am răcit zilele trecute.
sau CATAR tubar, Otita seroasa de la raceala
sau dop de cerumen in conduct care se misca cand mica maxilarul
sau Artroza temporomandibulara. care trebuie vazuta la Stomatolog
primele 2 la ORL
sau dop de cerumen in conduct care se misca cand mica maxilarul
sau Artroza temporomandibulara. care trebuie vazuta la Stomatolog
primele 2 la ORL
Dop de cerusem poate fi pentru ca nu m am mai curățat in urechi, sa imi bag bețișorul de urechi sa vad dacă rămâne ceara?
Tin sa Menționez ca a inceput sa mi crească un molar de minte, iar când am fost la stomatolog mi a spus ca trb scos pt ca a înghesuit dinții, poate fii și asta?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 7zgomote in urechie
- 7otita sau altceva?
- 10Vajait ureche - hipertensiune arteriala
- 8De vreo 6 luni, am sesizat un fasait in urechea stanga
- 2ureche infundata si durere de gat
- 6SOS! Urechea stanga cu probleme?
- 2Ameteli, urechi infundate, migrena pulsatila in tample
- 4Problema urechi: zgomote ciudate
- 4Urechi infundate
- 4Clipoceli in urechea stanga
- 4Probleme cu trompa lui Eustachio
- 3Urechi infundate de patru luni de zile
- 2Ureche infundata cu țiuit
- 1Ureche brusc înfundată
- 3Am urechea stângă înfundată
- 3Durere amigdala dreapta+ureche
- 22Ureche infundata si durere in jurul urechii.
- 3Ureche Infundata si tiuit
- 1Tinitus, pocnituri ureche
- 1Probleme urechi petarda
Mai multe informații despre: zgomotul in ureche urechea infundata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: