Urechi înfundate
Bună ziua, ma numesc Teuber Simona, am 25 de ani si de 4 zile am avut o răceală, am luat tratament pentru acea răceală dar urechile mi-au rămas înfundate și când înghit parca pocnește ceva în urechi, sunt și amețita și am o stare de somnolenta permanenta. Trebuie sa menționez ca acum un an am avut niște probleme neurologice și iau și acum tratament (piracetam, anxiar, magnerot, ramipril pentru tensiune) iar atunci când am avut aceste probleme am fost și la un medic ORL și nu mi-a găsit probleme. Ma puteți ajuta va rog cu un sfat? Mulțumesc!
4 comentarii
urechi infundate pot fi
1 de la nas infundat..se numeste Catar tubar sau Otita seroasa( gasesti pe forum)
2 de la proasta circulatie cerebrala.. care are legatura si cu digestia, starea intestinelor, ficatului, alimentaie si hidratare
acestea sunt factorii responsabili pentru calitatea sangelui
de aici si problemele cu anxietatea., somnolenta.., .de la proasta calitate a sangelui...
3 invstigatii serioase la Gastrologie, schimbat stilul alimentar, consult ORL acum dupa raceala
1 de la nas infundat..se numeste Catar tubar sau Otita seroasa( gasesti pe forum)
2 de la proasta circulatie cerebrala.. care are legatura si cu digestia, starea intestinelor, ficatului, alimentaie si hidratare
acestea sunt factorii responsabili pentru calitatea sangelui
de aici si problemele cu anxietatea., somnolenta.., .de la proasta calitate a sangelui...
3 invstigatii serioase la Gastrologie, schimbat stilul alimentar, consult ORL acum dupa raceala
Va mulțumesc frumos pentru răspuns, am fost la un consult ORL și totul este în regula, cu circulația într-adevăr am probleme cam de un an de zile, acum iau gincoprim și piracetam pentru circulație și de a 2 a zi de tratament a început sa fie mai bine. Va mulțumesc încă o data!
calitatea sangelui care circula in corp..se face in intestine si ficat
asa ca trebuei sa ajungi la Gastrologie..si sa analizezi mai bine stilul alimentar si modul de hidratare
asa ca trebuei sa ajungi la Gastrologie..si sa analizezi mai bine stilul alimentar si modul de hidratare
Atentionare !!
A inceput sezonul piscinilor si concediilor la mare. Este bine de facut un consult ORL, preventiv, pentru a curata conductul auditiv inainte de a face bai. Pentru a evita Otitele externe si durerile nedorite
A inceput sezonul piscinilor si concediilor la mare. Este bine de facut un consult ORL, preventiv, pentru a curata conductul auditiv inainte de a face bai. Pentru a evita Otitele externe si durerile nedorite
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4ureche infundata si vertij
- 2ureche infundata si durere de gat
- 4ureche infundata
- 3Urechi infundate dupa actul sexual
- 2Urechi infundate
- 1ureche infundata
- 1ureche (stanga) amortita si sau infundata
- 5Ureche infundata
- 1Ureche infundata de 3 ori in jumatate de an
- 7Nas infundat.
- 1Dureri de urechi, tuse si nas infundat.
- 1Presiune si un ecou usor in urechea stanga
- 8Otita seroasa cronica bilaterala - copil 2 ani si 3 luni
- 2Ureche înfundată in urma unei răceli.
- 4Otita Cronica - Zbor cu avionul
- 2Ureche infundata
- 1Urechi infundate
- 4Otita fetita mea de 1 an si 5 luni
- 4Ureche infundata si tiuit incontinu
- 4Urechi ìnfundate si presiune pe cap
Mai multe informații despre: urechea infundata otita seroasa otita
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: