Urechea dreapta infundata si pulsatii

04-05-2019
Angina
Nu este medic/terapeut
Angina
Buna ziua.De o luna si ceva am urechea dreapta infundata si simt pulsatii in ea.Tin sa precizez ca am fost la trei medici Orl, primul mi a dat bixtonim, claritin si nurofen o saptamana apoi inca o saptamana mi a dat ciprofloxacin picaturi in ureche, astabin cazul in care mi sa spus ca am timpanul spart.Nu mi a trecut, bineinteles, si am mers la alt medic, acesta mi a spus ca am o ciuperca pe timpan si timpanul fisurat.Mi a dat clotrimazol picaturi si betadina.Nici cu aces tratament nu mi a trecut si am ajuns la spital unde am stat o saptamana cu ciprofloxacin in vene la opt ore, claritine si Vertimed de 25mg.M am simtit putin mai bine, adica pulsatiile erau mai diminuate dar acasa iarbau aparut acele pulsatii si urechea la fel infundata...Acum iau Arlevert dar nicio schimbare.Ce ma sfatuiti sa mai fac?Acum urmeaza sa fac un eco doppler cervical.Tin sa precizez ca am hipotiroidie si iau metroprolol de 25mg pt palpitatii...Si am avut si o gastrita si reflux gastro esofagian...multumesc frumos
9 comentarii
0
04-05-2019, ora 15:51
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
Foarte complicat fără sa vad urechea
Pulsații pot fi de la variații de tensiune si probleme ficat inima
De asemenea pulsata locala.. Depinde de starea timpanului. În clinica orl.. Un examen la microscop a urechii poate explica multe
Audiograma Timpanograma făcut??
De unde sunteti
0
07-05-2019, ora 17:58
Angina
Nu este medic/terapeut
Angina
Sunt din Ialomița... La inima nu am nimic complicat decât palpitații din cauza hipotiroidiei... Nu mi sa spus sa fac audiograma, nici timpanograma doar sau uitat în ureche și mi au băgat și camera și mi au spus ca am timpanul fisurat(spart).. Nici eu nu mai înțeleg... Am făcut și eco dopplerul cervical și e în regula, acum urmează sa mai fac RMN..Apoi nu știu încotro sa o mai iau.. Mulțumesc frumos...
0
07-05-2019, ora 21:11
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
mergi la alt medic ORL s avada si el timpanul , sa faca audiograma si timpanograma
si DUPA o sa faci RMN... poate sa nu arate nimic si sa fi ebani aruncati degeaba
0
07-05-2019, ora 21:41
Angina
Nu este medic/terapeut
Angina
Deja am fost la trei medici și toti mi au confirmat ca am timpanul spart dar niciunul nu mi a făcut audiograma și timpanograma... Cred ca o sa mai merg și la alt medic sa mai cer o părere... Mulțumesc mult de tot
0
17-06-2019, ora 19:02
ionutssss
Nu este medic/terapeut
ionutssss
Buna ziua...Am o problema cu urechea dreapta, de o samtamana ma tot doare, si se tot accentueaza pe zi ce trece. Am fost la medic ORL si mi-a zis ca am un dop de ceara si sa imi pun timp de cateva zile cate 5 picaturi de ulei de bucatarie, de 2 ori pe zi.. dupa care sa merg sa mi-l extraga, pentru ca nu a putut la momentul de fata, findca ma intrebat daca am avut perforat timpanul si i-am spus ca da dar acum 2-3 ani s-a intamplat, si o zis ca nu poate face spalatura. Si mi-a zis sa fac procedura cu uleiul si pe urma sa ma intorc... Dar intrebarea mea e... chiar asa de tare trebuie sa doara de la un dop? simt aproape toata partea dreapta, de la maxilar, si dupa ureche, si in ureche, o durere...care e destul de insuportabila pt cateva minute, apoi ma mai lasa.. si tot asa.., si o senzatie de amorteala, + intepaturi in ureche, si tiut, vajait... imi mai calmez durerea doar cu un prosop inmuiat in apa calda... dar dupa ce il iau de la ureche dupa o ora sau 2 ma ia durerile din nou. Am fost si azi inapoi la orl si i-am explicat ca doare, si ca nici sa dorm prea bine nu pot.. si o zis sa mai continui 3 zile de pus ulei in ureche si dupa sa ma intorc pt extragere... nu prea inteleg. mie mi-e ca e altceva decat un dop. Imi puteti spune Dv daca chiar asa trebuie sa doara de la un dop? simt ceva tare in ureche, si senzatie de infundat.. dar mi-e ca e mai mult decat doar un dop.. sau nu stiu, mie nu mi s-a mai intamplat asta pana acum si nu stiu care e senzatia si cum trebuie sa doara de la un dop.. nici atunci cand mi-am perforat timpanul nu ma durut asa tare ca acum si atatea zile la rand.. ati putea sa imi zice-ti ceva ce as putea lua de la farmacie pt durere.. cu ulei nu imi sta durerea daca pun cum a spus medicul... Multumesc, astept un raspuns daca se poate.
O zi buna.
0
18-06-2019, ora 09:20
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
e bine sa mergi la alt medic ORL.. care stie sa extraga dopurile si altfel decat prin spalatura
( cu aspiratorul, cu un carlig fin.s.a)
0
20-06-2019, ora 19:10
Angina
Nu este medic/terapeut
Angina
Bună ziua... Am făcut și audiograma și mi sa spus ca totul e de la timpanul spart., si sa mai aștept vreo sase luni apoi sa fac o timpanoplastie, dar în astea sase luni ce pot sa iau pt. pulseurile astea, dureri de cap și simt câteodată și ca o presiune în cap...E normal ca timpanul spart sa dea simptomele astea? Mulțumesc frumos
0
21-06-2019, ora 07:58
Dr. Flueraru Valeriu
Dr. Flueraru Valeriu
1 simpla perforatie de timpan.. NU da nici pulsatii si nici dureride cap, Doar.. daca este infectatta urechea..si curge..atunci DA.. trebuie tratament local
2 alte motive de pulsatie si dureri de cap..este proasta circulatie cerebrala. o tensiune prea mnica si lipsa hidratarii, o tensiune mai mare.. ambele pot da dureri de cap si pulksatii. Asa ca verifica mai des tensiunea arteriala..si vezi cum stai cu digestia si circulatia sângelui in corp
0
14-07-2019, ora 22:08
Angina
Nu este medic/terapeut
Angina
Bună ziua dl. doctor... Vreau sa va întreb dacă din cauza timpanului spart am sunete(parca taie cineva cu drujba), scârțâit, în ureche... Nu mai pulsează dar am diferite sunete în ureche.si uneori mancarime Ce as putea sa iau ca deja am doua luni, nu le mai suport... Mai rău e seara.. Asa o sa stau cu sunetele astea pana fac o timpanoplastie?? Mulțumesc frumos.. Țin sa precizez ca urechea nu curge deloc..
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •